Tgrt Haber

Fenerbahçe’de Altay Bayındır için dev kulüpler devrede!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
08 Temmuz 2023 13:33 - Güncelleme : 08 Temmuz 2023 13:33
Fenerbahçe’de Altay Bayındır için dev kulüpler devrede!
fenerbahçe,altay bayındır,transfer,ajax

Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin genç file bekçisi Altan Bayındır için Monaco ve Ajax kulüplerinin sarı lacivertli takımın kapısını çalması bekleniyor.

Gelecek sezonu güçlü kadro yapılanması ile iddialı girmek isteyen Fenerbahçe bir yandan transferlerini gerçekleştirirken bir yandan da takım planlaması yapıyor. İsmail Kartal ile sözleşme imzalayan sarı lacivertliler tecrübeli teknik adamın istekleri doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Valencia ile sözleşme yenilemeyen sarı lacivertliler Arda Güler’in Real Madrid’e gidişine ise izin verdi.

ALTAY BAYINDIR’A DEV TALİP…

Geçtiğimiz sezon gösterdiği kötü performansla tepkilerin odağında olan ve sezonun son haftalarına doğru belinden ameliyat olan Altay Bayındır’a Avrupa’dan teklifler yağıyor. Son olarak Ajax ve Monaco'nun talip olduğu sarı-lacivertli kalecinin takımdan ayrılmasına sıcak bakılıyor.

Altay'ın da transfer görüşmeleri için menajerine yetki verdiği, Fenerbahçe'nin söz konusu takımlarla anlaşması durumunda resmi görüşmelerin de başlayacağı öğrenildi. Geçen sezon İrfan Can Eğribayat'ın performansından memnun olan yönetim, Altay'ın gitmesi durumunda yabancı kaleci transferi yapmak istiyor.

40 MAÇTA 45 GOL YEDİ

Geçen sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan tecrübeli file bekçisi, kalesinde 45 gol görürken 14 maçta da kalesini gole kapattı.

Altay kalesinde 45 gol görürken 14 maçta da kalesini gole kapattı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...