Tgrt Haber

Fenerbahçe’de Altay Bayındır şoku! Sezonu kapatabilir...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
17 Nisan 2023 11:46 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 11:50
Fenerbahçe’de Altay Bayındır şoku! Sezonu kapatabilir...
fenerbahçe,altay bayındır,ankaragücü,ameliyat,süper lig

Son dakika haberi: Fenerbahçe Kulübü sakatlığı nedeniyle Ankaragücü maçında oynayamayan Altay Bayındır’ın son durumu hakkında açıklama yaptı. Yapılan kontrollerin ardından Altay Bayındır’ın operasyon geçirmesine karar verildiği bildirildi.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku yaşanıyor... Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü maçında forma giyemeyen Altay Bayındır’ın bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle ameliyat edileceği duyuruldu. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada bir süredir bel fıtığı rahatsızlığı yaşayan ve ağrıları son dönemde artan Altay Bayındır’ın operasyon geçirmesine karar verildiği bildirildi.

ANKARAGÜCÜ MAÇINI KAÇIRMIŞTI

Lig maçında bel bölgesindeki sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Altay Bayındır ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Son dönemde ağrı şiddeti iyice artan ve oynamasına engel olmaya başlayan Altay, bu nedenle Ankaragücü karşılaşmasını da kaçırdı.Bu haber sonrası tecrübeli file bekçisinin sezonun geri kalanında forma giymesi beklenmiyor.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1647858481716666368

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...