Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Diego Rossi ve Joao Pedro ile yollar ayrılıyor

01 Ağustos 2023 18:07 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 18:27
Fenerbahçe'de Diego Rossi ve Joao Pedro ile yollar ayrılıyor
Fenerbahçe,Diego Rossi,Joao Pedro,Transfer

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın kadroda istemediğini yönetime ilettiği Joao Pedro ve Diego Rossi ile yollar ayrılma noktasına geldi…

Transferde gelen oyuncuya harcadığı paraya yakın bir meblağı da oyuncu satışından elde eden Fenerbahçe’de Joao Pedro ve Diego Rossi ile de yollar ayrılıyor.

Sarı-lacivertlilerde son olarak bonservis bedeli bırakarak giden Arda Güler, Atilla Szalai, Bruma ve Mergim Berisha’nın ardından Joao Pedro ve Diego Rossi’yi isteyen kulüplerle de görüşmeler resmen başladı.

ROSSI, ABD'YE UÇTU

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe’de Diego Rossi, transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere İstanbul’dan ayrılarak ABD’ye hareket etti. Rossi, burada Atlanta United, Columbus Crew ve LA FC ile görüşerek kararını verecek.

PEDRO'YA KİRALAMA TEKLİFİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın kesin olarak istemediğini yönetime ilettiği isimlerden biri de Joao Pedro. Brezilya kökenli İtalyan Milli Futbolcu için Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio’nun kiralama teklifi yaptığı öğrenildi.

Gremio’nun Joao Pedro için yaptığı teklifte maaş yükünün tamamını ödemeyi teklif ettiği ancak sarı-lacivertlilere kiralama bedeli önerilmediği bilgisi yer aldı.

JOAO PEDRO BEKLENENİ VEREMEDİ

Süper Lig’de sarı-lacivertli formayla 20 lig maçına çıkan Joao Pedro; 4 gol ve 1 asist ile 5 gole direkt skor katkısı verdi.

ROSSİ KİRALAMANIN ARDINDAN BONSERVİSİYLE GELDİ

Fenerbahçe’ye ilk olarak ABD MLS ekibi LA FC’den 2021-22 sezonunda kiralık olarak gelen ve sonraki  5.5 milyon Euro karşılığında sarı-lacivertlilere bonservisiyle dahil olan Diego Rossi, Fenerbahçe formasıyla 64 Süper Lig maçına çıktı.

Uruguaylı futbolcu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 64 Süper Lig karşılaşmasında 10 gol ve 15 asistlik skor katkısı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...