Tgrt Haber
25 Nisan 2022 11:48 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 11:52

Fenerbahçe’de ayrılık kapıda! Gustavo Brezilya’ya dönüyor

Fenerbahçe’de İsmail Kartal yönetiminde ilk 11’deki yerini kaybeden yıldız futbolcu Luiz Gustavo’nun sezon sonunda ayrılarak Brezilya’ya döneceği iddia edildi.

Fenerbahçe’de ayrılık kapıda! Gustavo Brezilya’ya dönüyor

Fenerbahçe, İsmail Kartal’ın teknik direktörlük koltuğuna geçmesi ile birlikte yükselişe geçti. Galibiyet serisi başlatan ve genç oyunculara şans veren Kartal’ın başarısı göz doldurdu. Yeni sezonda yabancı bir teknik adam ile çalışacaklarını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal’ın başarısı ile adeta kafası karıştı.

LUİZ GUSTAVO ÜLKESİNE DÖNÜYOR

Kartal’ın teknik direktörlük görevine gelmesi ile birlikte ilk 11’deki yerini kaybeden  Luiz Gustavo'nun sezon sonunda Brezilya'ya döneceği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız ismin ayrılmak istemesi durumunda kolaylık sağlanacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe'nin 3 yıl önce 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Fransa'nın Marsilya takımından transfer ettiği Gustavo, ilk iki sezonunda Sarı-Lacivertli forma ile etkili bir performans ortaya koymasına rağmen bu sezon gözden düşmüştü. İlerleyen yaşı ve yıllık 3.2 milyon Euro olan maaşı sebebiyle önümüzdeki sezon takımda düşünülmeyen Brezilyalı oyuncu için kulübe cazip bir teklif gelmesi halinde Sarı-Lacivertliler, Gustavo ile yolları ayırmaya sıcak bakıyor.

1 GOL 1 ASİST

Brezilya Milli Takımı'nın formasını toplamda 40 kez giyen Gustavo, bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 24 maça çıktı. 1 gol atıp, 1 de asist yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...