Tgrt Haber
01 Mart 2023 19:12 - Güncelleme : 01 Mart 2023 19:18

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde gerçeği: Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Parma'dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde gerçeği: Sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!
Fenerbahçe,Jayden Oosterwolde

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Genç futbolcunun sözleşmesindeki detay ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Parma'dan Jayden Oosterwolde'yi 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. Genç futbolcu, sarı-lacivertlilerle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Parma Calcio 1913 S.R.L. kulübüne toplam transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır."

SÖZLEŞMEDEKİ MADDE ORTAYA ÇIKTI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi 7 milyon Euro ve üzerinde bir rakama satarsa, anlaşma gereği elde edilen karın yüzde 30'unu Parma'ya ödeyecek.

21 yaşındaki Hollandalı sol bek bu seozn Parma'da 19 maçta forma şansı buldu ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Jayden Oosterwolde'nin güncel piyasa değeri 2 milyon Euro civarında... Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde için Parma sezon başında 3 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...