Tgrt Haber
01 Haziran 2022 08:02 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 10:41

Fenerbahçe'de Jorge Jesus çılgınlığı: Rekor kırılacak!

Fenerbahçe haberleri: Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayıp Devler Ligi elemelerinde mücadele edecek olan Fenerbahçe, uzun uğraşlar sonucunda takımın başına Jorge Jesus'u getirdi. Portekizli teknik adamla her konuda anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, İstanbul'a getirdiği Jesus'a sürpriz yapacak. Fenerbahçe Jorge Jesus'a dev bir imza töreni düzenleyip rekor katılım sağlamayı ve yeni sezon öncesi gövde gösterisi yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus çılgınlığı: Rekor kırılacak!
Fenerbahçe,Jorge Jesus

Fenerbahçe taraftarı Jorge Jesus'un imza töreninde şov yapacak... Uzun yıllardır süren şampiyonluk hasretinin yanı sıra bu sezonda da takımın kötü günlerinde tribünleri doldurup, İsmail Kartal'a ve futbolculara destek veren, Kadıköy'deki son 6 karşılaşmanın kapalı gişe oynanmasını sağlayıp, sezon rekoruna imza atan sarı-lacivertliler, yeni hocaya da dolu tribünler önünde 'Hoş geldin' demenin hayalini kuruyor.

Kulübü telefon ve mesaj yağmuruna tutan taraftarlar, "Gerekirse biletli ve para karşılığında yapın ama imza töreni statta olsun. Yeni hoca şampiyonluğu ne kadar istediğimizi görsün. Hem Jesus'a hem de tüm dünyaya Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gösterelim" düşüncesinde...

En son Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın imza törenini statta taraftara açık yapmış ve 20 bin taraftar katılmıştı.

JESUS'UN GÜNDEMİ YOĞUN

Geçtiğimiz aralık ayında Benfica ile yollarını ayıran ve sözleşmesi bugün itibariyle resmi olarak bitecek olan Jesus, İstanbul'da yoğun bir tempoya girecek. Şampiyonlar Ligi mücadelesi 2. Ön Eleme Turu'ndan başlayacağı için Fenerbahçe 13 ya da 14 Haziran'da sezonu açacak.

Rakibi ise 14 Haziran'da çekilecek kura ile belli olacak. Yeni kadro planlaması, gelecekler, gidecekler derken sarı-lacivertliler ilk maçını 19 ya da 20 Temmuz'da, rövanşı ise 26-27 Temmuz'da oynayacak.

TESİSLERİ VE STADYUMU İNCELEYECEK

Sabah'ta yer alan habere göre; kalabalık bir yardımcı kadrosu ile çalışan Jorge Jesus'a İstanbul'da ilk etapta João de Deus ve Márcio Sampaio eşlik edecek. Bu iki isim hem stat hem de Samandıra Tesisleri'nde incelemelerde bulunacak. Çalışma alanı, bir istekleri olursa ona göre yeniden dizayn edilecek.

Bu süreçte Portekizli hocanın avukatı Luís Miguel Henrique de sözleşme ile ilgili son detaylar üzerinde çalışacak. 67 yaşındaki hoca, ailesiyle yaşayacağı yere de karar verecek.

PUAN ORTALAMASI ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUT VERİYOR

Jesus'un son 13 yılda çalıştırdığı tüm takımlarda maç başı puan ortalaması 2.00'nin altına düşmedi. Benfica'da 2 sezonda 2.24 ortalama tutturan Portekizli, sırasıyla Al-Hilal'de 2.45, Sporting'de 2.07 ve Flamengo'da 2.42 değer yakaladı.

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Trabzonspor, 2.13'lük puan ortalaması yakalamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...