Tgrt Haber
03 Haziran 2022 13:50 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 14:14

Fenerbahçe'de Jorge Jesus kanunları! Göreve fırtına gibi başladı

Fenerbahçe transfer haberleri: Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe kariyerine hızlı bir giriş yaptı. Tecrübeli hoca, ayağının tozuyla adeta fırtına estiriyor. Disiplinden taviz vermeyecek olan Jorge Jesus, belirlediği kuralları yönetime aktardı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'de Jorge Jesus kanunları! Göreve fırtına gibi başladı
Fenerbahçe,Jorge Jesus

Fenerbahçe'de Jorge Jesus fırtınası esiyor... Salı gecesi İstanbul'a ayak basan dünyaca ünlü Portekizli teknik adam, Türkiye'deki yeni görevine çok hızlı bir giriş yaptı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus kanunları! Göreve fırtına gibi başladı

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Jorge Jesus'un belirlediği kuralları Başkan Ali Koç ve yöneticilerle yaptığı görüşmede çok net bir şekilde aktardığı ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre, tecrübeli hoca 13 Haziran'da başlaması planlanan yeni sezon hazırlıklarında tüm futbolcuları istisnasız olarak görmek istiyor.

JESUS KANUNLARI

-Jesus'un hiçbir futbolcuya ekstra izin verilmeyeceğini yöneticilere ilettiği belirlendi.

-67 yaşındaki teknik adam, futbolcuların geleceğiyle ilgili tüm kararları bizzat verecek.

-Jesus bu nedenle tüm isimlerle ilgili kesin bir kanıya varmadan oyuncu satışı yapılmasını istemiyor.

-Transferde tek yetkili olacağı konusunda bizzat Başkan Ali Koç'tan söz alan Jorge Jesus'un belirlediği liste üzerinden tüm çalışmalar yürütülecek.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus kanunları! Göreve fırtına gibi başladı

YERLİ ANTRENÖR İŞ BAŞI YAPABİLİR

Başarılı teknik adamın ayrıca şu anda teknik ekibinde yerli bir isim istemediği ve sadece daha önce görev yaptığı 6 yardımcısıyla beraber çalışacağı ifade edildi.

Ancak bu kararın önümüzdeki günlerde yeniden gözden geçirilebileceği ve Jorge Jesus'un gerek duyması halinde yerli bir antrenörün Samandıra'da iş başı yapabileceği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...