Tgrt Haber
15 Kasım 2022 10:04 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 10:09

Fenerbahçe’de Jorge Jesus yıldız oyuncunun biletini kesti! Ocak’ta gönderiliyor

Son dakika haberi: Dünya Kupası arasına lider olarak giren Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Kadroyu yeniden şekillendirmek isteyen Portekizli teknik direktör Jorge Jesus sezon başında kadroya katılan yıldız golcü ile yolların ayrılmasına onay verdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Haber7
Fenerbahçe’de Jorge Jesus yıldız oyuncunun biletini kesti! Ocak’ta gönderiliyor
fenerbahçe,jorge jesus

Fenerbahçe, Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası arasına mağlubiyet ile girdi. Sahasında  Giresunspor’a 2-1 mağlup olan sarı lacivertlilerde takımını 10 kişi bırakan Joao Pedro hedef haline geldi. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un sürekli forma verdiği ancak etkisiz oyunu ile dikkat çeken  Pedro ile yollar ayrılıyor.

PEDRO İLE YOLLAR AYRILIYOR

Jesus’un hücum futbolunda etkisiz kalan Pedro, sakatlıktan Joshua King'in dönüşü ile birlikte 4.forvet konumuna gelecek. Jorge Jesus’un gitmesine izin verdiği Pedro’ya ilgi olması halinde masaya oturulacak.

PEDRO: YENİLGİDEN BEN SORUMLUYUM

Bu arada Giresunspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan ve alınan yenilgide pay sahibi olan Joao Pedro, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. 30 yaşındaki forvet, "Takımımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Bu kötü günün sorumluluğu bana ait. Bunu unutmayacağım ama beni aşağı çekmesine de izin vermeyeceğim. Ben kolay pes etmem. Asla vazgeçmeyeceğimden emin olabilirsiniz" ifadesini kullandı.

 

Kaynak: Haber7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...