Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un alternatifi belli oldu

16 Nisan 2023 18:47 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 18:59
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un alternatifi belli oldu
Spor Toto Süper Lig,Ankaragücü,Fenerbahçe,Jorge Jesus,Andrea Pirlo

Süper Lig'de bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus ile yeni sezonda devam edilmemesi durumunda yerine gelecek isim için çalışmalara şimdiden başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü'nü evinde zor da olsa 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus ile yola devam etmemesi durumunda yerine gelecek isim için çalışmalarına başladı.

ANDREA PİRLO İDDİASI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin, Jorge Jesus ile sözleşme yenilememesi durumunda Trabzonspor'un da listesinde yer alan ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo ile temasa geçeceği belirtildi.

JESUS'A ARABİSTAN'DAN TALİP VAR

Haberde, Portekizli teknik adamın Suudi Arabistan'dan dev bir teklif aldığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un alternatifi belli oldu

"ALİ KOÇ OLMAZSA KALMAM"

MKE Ankaragücü maçı sonrası sorulan soru üzerine sözleşme durumuyla ilgili bir açıklama yapan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus,  gelecek sezon Ali Koç’un başkan olarak görevde olmaması durumunda kendisinin de takımın başında olmayacağını söyledi.

Jesus, “Bütün bedenim ve ruhumla kulübün menfaatlerin odaklanmış durumdayım. Başkanımıza büyük sevgi besliyorum beni Türkiye’ye gelmeye o ikna etti. Seneye başkan burada olmazsa benim burada kalmam gibi durum söz konusu olmaz. Kalırsa durumu değerlendiririm. Ama kalmazsa burada olmam” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirdiği ve Portekizli teknik adamla 1+1 yıllığına anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

Jesus'un sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...