Tgrt Haber
28 Ağustos 2021 20:36

Fenerbahçe'de Nabil Dirar krizi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Fenerbahçe transfer haberine göre; Yeni teknik direktörü Vitor Pereira önderliğinde Süper Lig'e 2 galibiyet ile güzel bir başlangıç yapan Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarına devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak isimler üzerinde hummalı bir çalışma içinde. Sarı-lacivertlilerde ayrılması beklenen isimlerin başında gelen Nabil Dirar takımdan ayrılmak için alacağının tamamını talep ediyor.

Fenerbahçe'de Nabil Dirar krizi! Son dakika transfer haberleri
Fenerbahçe,Nabil Dirar

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da takımdan ayrılması planlanan futbolcular üzerinde çalışıyor. Bu isimlerden biri olan Nabil Dirar ayrılmamakta direniyor ve sarı-lacivertli yönetime zorluk çıkarıyor.

1 YILLIK ALACAĞINI İSTİYOR

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yeni sezonda kadroda düşünmediği Nabil Dirar, sözleşme feshi için 1 yıllık alacağı olan 1,5 milyon euronun tamamını talep ederken kendisine gelen teklifleri düşük bularak geri çeviriyor.

KADRO DIŞI KALABİLİR

Fenerbahçe yönetimi, Nabil Dirar'la sözleşme feshi için görüşmelerini sürdürürken, temaslardan sonuç alınamaması halinde tecrübeli futbolcuyu kadro dışı bırakacak. 4 yıl önce Monaco'dan 3,5 milyon euro karşılığında transfer edilen Nabil Dirar'ın sözleşmesi 5 Kasım 2019 tarihinde, dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteğiyle 3 yıllığına uzatılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...