Tgrt Haber
13 Haziran 2022 08:25 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 08:33

Fenerbahçe’nin Uruguaylı yıldız oyuncusu Rossi’nin talipleri arttı! Yönetim bonservis bedelini belirledi

Fenerbahçe’nin 5,5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullandığı Rossi için her geçen gün talipler artıyor. Son olarak Brezilyalı temsilcisi Palmeiras sarı lacivertli kulübün kapısını 7 milyon avro ile çaldı ancak yönetim bu teklifi kabul etmedi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe’nin Uruguaylı yıldız oyuncusu Rossi’nin talipleri arttı! Yönetim bonservis bedelini belirledi
rossi,fenerbahçe

Fenerbahçe yeni sezonun hazırlıklarına bugün başlıyor. Sarı lacivertli futbolcular Can Bartu Tesisleri’nde top başı yapacak. Oyuncular ilk olarak sırasıyla sağlık kontrolleri ve testlere girecek. Yeni teknik direktör Jorge Jesus ile tanışacak olan oyuncuların performansı Portekizli teknik adam tarafından yakından incelenecek.

JESUS İLE ALİ KOÇ ARASINDA TRANSFER TOPLANTISI

Yeni sezon öncesinde mutlak şampiyonluk ile yola çıkan Fenerbahçe’de bir taraftan transfer çalışmaları da hız kazandı. Jesus, Ali Koç ile yaptığı görüşmede 19-20 Temmuz’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna kadar transferlerin yetişmesini istedi. Yönetime verdiği ilk raporda 5 transferi yeterli gören Jesus, kamp döneminden sonra yeniden yönetim ile bir değerlendirme yapacak. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınması halinde 1-2 mevkiye daha takviye yapılması planlanıyor. Topuk Yaylası kampının ardından gidecek ve kalacak oyuncuların durumu da kesinleşmiş olacak.

ROSSİ İÇİN KESENİN AĞZINA AÇTILAR

Transfer çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe’de bir taraftan da eldeki yıldızlara gelen teklifleri değerlendiriyor. Diego Rossi de ciddi piyasası olan isimlerden. Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu ile kiraladığı ve sonrasında 5,5 milyon avro ödeyerek bonservisini aldığı Uruguaylı kanat oyuncusu için Flamengo, Corinthians ve Palmeiras kulüpleri devreye girdi. Ki bunlardan Palmeiras 7 milyon avro bonservis bedeli önerdi. Yönetim ise teklifi az bulup olumsuz cevap verdi. Beklenti en az 10 milyon avro. 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...