Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 09:42 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 10:08

Fenerbahçe'den çifte transfer bombası: Uruguay'ın golcüleri geliyor

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'deki 8 yıllık şampiyonluk hasretine gelecek sezon son vermek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler şu ana kadar Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u renklerine bağlarken, İtalyan basını bomba bir iddia ortaya attı. Fenerbahçe'nin iki Uruguaylı dünya yıldızı Edinson Cavani ve Luis Suarez ile ciddi şekilde ilgilendiği öne sürüldü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'den çifte transfer bombası: Uruguay'ın golcüleri geliyor
Fenerbahçe,transfer,Luis Suarez,Edinson Cavani

Bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de henüz golcü transferi gerçekleşmedi. Fenerbahçe için İtalya'dan bomba bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan Calciomercato, boşta olan ve henüz hiçbir takımla anlaşmayan Luis Suarez ve Edinson Cavani'nin rotasını Türkiye'ye kırabileceklerini iddia etti.

"İLK KEZ BİRLİKTE OYNAYABİLİRLER"

Haberde, "Cavani ve Suarez, Arjantin'den ve MLS'den teklifler almasına rağmen, ikisi de henüz Avrupa futbolunu kalıcı olarak geride bırakmadı ve kariyerlerinde ilk kez aynı kulüpte yer alabilirler. Fenerbahçe iki yıldızla ciddi olarak ilgileniyor ve sürpriz bir gol atmayı hedefliyor" yorumu yapıldı.

Haberde, yaşları ilerleyen iki Uruguaylı forvet için Avrupa'nın üst düzey kulüplerinden yüksek maaşlı teklifler almanın zor olduğu vurgulandı. Fenerbahçe'nin süper ikili için iyi bir alternatif olarak durduğu dile getirildi.

Sitede ayrıca, "Katar'daki Dünya Kupası'nda son kez oynamak isteyen Suarez ve Cavani için Süper Lig'in tam olarak çekici olmadığı doğru. Ancak Fenerbahçe ikinci oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bu 35 yaşındaki iki forvet için bir teşvik olabilir" denildi.

Fenerbahçe'den çifte transfer bombası: Uruguay'ın golcüleri geliyor

EDİNSON CAVANI KİMDİR?

Manchester United ile kontratı biten Edinson Cavani, Napoli, PSG ve Palermo'da oynadı. 614 kez sahaya çıkıp 360 kez fileleri sarstı. 72 asist yaptı. Yıldız golcünün Uruguay Milli Takımı'nda 58 golü bulunuyor.

LUIS SUAREZ KİMDİR?

Barcelona, Ajax, Liverpool, A. Madrid, Groningen ve Nacional formaları giyen Luis Suarez; kariyerinde 696 maçta 436 gol attı. 240 asist üreten Uruguaylı forvetin miili takımında da 68 golü var. (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...