Tgrt Haber
06 Mart 2022 20:30 - Güncelleme : 06 Mart 2022 22:14

Fenerbahçe'den devre arası açıklama!

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Trabzonspor maçının devre arasında sosyal medyadan hakem ve yönetimi ile ilgili çok sert bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'den devre arası açıklama!

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının devre arasında sosyal medyadan hakem ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe paylaşımında, "GECE YARISI ATANAN HAKEM KONUSUNDA DUYDUĞUMUZ ENDİŞEYİ AÇIKLAMIŞTIK! HAKLI OLDUĞUMUZU 17. DAKİKADA TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ! TFF YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDUĞUNU UNUTUP HAKEM ATAMALARINA YARDIMCI OLAN KİŞİ ER YA DA GEÇ HESAP VERECEKTİR!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Trabzonspor maçını yöneten Zorbay Küçük ile ilgili “Endişeliyiz” başlığı ile hakem atamasını eleştirmişti.

İşte o paylaşım:

FENERBAHÇE'DEN İMALI PAYLAŞIM

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. 17. dakikada İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kart görmesiyle sarı-lacivertliler, 10 kişi kaldı. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım geldi. İlk yarı skorunun paylaşıldığı mesajda hakem Zorbay Küçük'ün fotoğrafı kullanıldı.

İşte o paylaşım:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...