Tgrt Haber
07 Mart 2022 06:20 - Güncelleme : 07 Mart 2022 06:42

Fenerbahçe hakem Zorbay Küçük'e öfke saçtı

Sarı lacivertliler dünkü maçın devre arasında bildiri yayınladı, Servet Yardımcı'yı suçladı. Başkan vekili Erol Bilecik, “Bu gece Türk futbolunda bir leke”, teknik direktör İsmail Kartal ise “İlk maçta da on kişi kaldık, bu da mı tesadüf” diyerek tepki gösterdi.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Kanarya, Kadıköy’de Trabzon’u ağırladı. İrfan Can 18’de kırmızı kart, eksik kalan Fenerbahçe ise dört dakika sonra kalesinde golü gördü. Tabelayı değiştiren Nwakaeme’ydi. Eşitliği sağlayan gol ise Zajc’tan gelince puanlar paylaşıldı.
Kanarya, Kadıköy’de Trabzon’u ağırladı. İrfan Can 18’de kırmızı kart, eksik kalan Fenerbahçe ise dört dakika sonra kalesinde golü gördü. Tabelayı değiştiren Nwakaeme’ydi. Eşitliği sağlayan gol ise Zajc’tan gelince puanlar paylaşıldı.

Maçın devre arasında Fenerbahçe Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Gece yarısı atanan hakem (Zorbay Küçük) konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17. dakikada tüm Türkiye gördü! Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi (Servet Yardımcı) er ya da geç hesap verecektir!" ifadeleri kullanıldı.

BELGELERİ AÇIKLAYACAĞIZ

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik "Enteresan bir akşam yaşadığımıza şahit olduk. Türk futbolunda leke diyebileceğimiz bir akşam geride kaldı. Sistematik bir şekilde hakem atama mühendisliğine şahit olduk. Uğradığımız haksızlıklara bir halka daha eklediler. Trabzonspor'un zaten böyle bir şeye ihtiyacı yoktu. Önümüzdeki hafta elimizde bulunan bütün bilgi akışını paylaşmış olacağız" sözlerini kullandı.

Fenerbahçe hakem Zorbay Küçük'e öfke saçtı

PLANLARIM TUTMUŞTU

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bütün planlarım tutmuştu, o kırmızı karta kadar. Ne tesadüftür ki ilk maçta da orada kırmızı, bu maçta da kırmızı kart. İnanamıyorum yani. Bu kadar kolay mı?" derken, "10 kişi kalmamıza rağmen büyük Fenerbahçe ailesi için savaştık. Biz iyi yoldayız. Taraftarı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. 10 kişiyle alınan bu 1 puan, çok anlamlı ve çok kıymetli" şeklinde konuştu.

TFF SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI

Fenerbahçe'den dün yükselen sert eleştirilere TFF karşı açıklama yaptı: Maçla ilgili açıklamalar için, gerek kendi Hukuk Kurullarımız, 6222 sayılı yasa kapsamında inceleme başlatılmıştır. Federasyonumuzun yönetim kurulu üyelerine ve atadığı görevlilerine karşı yapılan, kabul edilemez suçlamalar sebebiyle, 6222’ye aykırı inceleme ve işlemler için de cumhuriyet savcılarımızı göreve davet ediyoruz.

ALTAY BAYINDIR SİTEMLİ

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, "İrfan'ın ayağı havada, yere koymasın mı. Bir degajda hızlı hareket etmek istedim. Siopis mani oldu. Hakeme söyledim, yorum alamadım. Yan hakem, Riva'dakiler görmüyor mu, sarı kartlık pozisyon" sözlerini kullandı.

ZAJC: SAVAŞMAYI BIRAKMADIK

Fenerbahçe'ye beraberliği getiren golü atan Zajc, "Kırmızı karttan sonra oyun değişti. Buna rağmen savaşımızı sürdürdük. Sahaya karakter koyduk. Takım için önemli bir gol attım. 10 kişi iyi bir sonuç aldığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...