Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin hedefi Trabzonspor: İsmail Kartal galibiyet kozunu açıkladı

05 Mart 2022 08:09 - Güncelleme : 05 Mart 2022 08:18
Fenerbahçe, Kadıköy'de lider Trabzonspor'u ağırlayacak.

Şampiyonluk şarkıları söyleyen Karadeniz fırtınasına Kadıköy’de dur diyeceklerini iddia eden Fenerbahçe’nin teknik patronu “Rakip iyi ama biz de iyiyiz. Taraftarımızın bize vereceği enerjiyle kazanacağız” dedi.

Fenerbahçe, Kadıköy'de lider Trabzonspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor maçı öncesi basınla sohbet toplantısı düzenleyen İsmail Kartal, iddialı konuştu. Bu karşılaşmadaki en büyük kozlarının tribün olacağını söyleyen tecrübeli teknik adam “Taraftarımızı mahcup etmeyeceğiz” ifadesinde bulundu. “Trabzonspor iyi ama biz de iyiyiz” diyen Kartal “Planlarımız var. Kendi taraftarlarımızın önünde, onların bize katacağı enerjiyle, verecekleri eşsiz destekle biz çok daha iyi mücadele edeceğiz ve maçı kazanmak için oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız” açıklaması yaptı.

DEVAMI DA GELECEKTİR

Zorlu karşılaşmanın sıkıntılı bir dönemden geçen sarı lacivertli camia için bir milat olabileceğinin altını çizen İsmail Kartal “Trabzonspor maçı Fenerbahçe’nin birlikteliği, geleceği için yeni bir başlangıç olabilir. Onları memnun edecek bir futbol ve karakter ortaya koyarsak arkasının gelebileceğini düşünüyorum. Bu camianın en büyük gücü taraftarlarıdır. Pazar günü onları bekliyorum. Bu maçı taraftarlarımızla oynayacağız” diye konuştu. Kartal “Zamanla yarışıyoruz. Hiçbir şey dünden bugüne bir anda değişmez ama iyi yoldayız” diyerek takımdan beklentisinin yüksek olduğunu belirtti.

MESUT’UN YERİ HAZIR

İsmail Kartal, Trabzon maçında forma giyip giymeyeceği tartışılan Mesut Özil’le ilgili soruları da cevapsız bırakmadı. Mesut’un bir dünya yıldızı olduğunun altını çizen Kartal “Ancak hastalık ve sakatlık sebebiyle fiziki açıdan takımın gerisinde kaldı” dedi. Kartal “Mesut gibi bir silahı kim kullanmak istemez. İyi bir Mesut her zaman oynar. Ben de kendisinden faydalanmak istiyorum. Trabzon maçında kadroya alacağız” açıklaması yaptı. Mesut’un dev maçta yedek soyunacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...