Tgrt Haber
25 Mart 2022 19:59 - Güncelleme : 25 Mart 2022 22:17

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan Beşiktaş yolunda

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan sürpriz bir kararla kadro dışı bırakılmıştı. Alınan bu kararın ardından sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Ozan Tufan için ezeli rakip devreye girdi.

Fenerbahçe'de kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan için Beşiktaş devreyi girdi.
Fenerbahçe'de kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan için Beşiktaş devreyi girdi.

Fenerbahçe'de Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakıldığını duyurulmuştu.

Özil'in ardından Ozan Tufan'ın da sitem dolu hareketleri bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Tufan'ın, İsmail Kartal'a maçlarda görev vermede adil olmadığını söylemesi gerginliği daha da artırdı. Gerçekleştirilen toplantıda sakinliğini koruyan İsmail Kartal, oyunculara yönelik herhangi bir şey söylemezken, konuyu yönetime aktardı. Yönetimin yaptığı toplantının ardından alınan kararla Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması kararlaştırıldı.

BEŞİKTAŞ HAREKTE GEÇTİ

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Yönetimi'nin kadro dışı kalan yıldız oyuncunun menajeri ile ilk teması kurduğu ancak transfer şartlarının henüz masaya yatırılmadığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Ozan Tufan ile ilgili vereceği karar merak ediliyor.

WATFORD PREMİER LİG'DE KALIRSA ALMAK ZORUNDA

Sarı-lacivertlilerle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu devre arasında kiralandığı Watford'dan geri dönmüştü. Fenerbahçe oyuncusunu sezon başında İngiliz ekibine kiralamış ancak devre arası Fenerbahçe'ye geri göndermişti. Fenerbahçe ile Watford arasındaki anlaşmaya göre Ozan Tufan transferi için iki kulüp arasında opsiyon maddesi bulunuyor. Watford, İngiltere Premier Ligi'nde kalırsa milli futbolcuyu satın almak zorunda...

27 yaşında ve 10 milyon Euro piyasa değeri olan Ozan Tufan bu sezon Süper Lig'de 6, Premier Lig'de ise 7 karşılaşmada forma giydi. Tecrübeli oyuncu tüm kulvarlarda ise 18 mücadelede forma giymesine rağmen gol ve asist üretmeyi başaramadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...