Tgrt Haber
22 Aralık 2021 06:39

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktör adayı Joachim Löw

Vitor Pereira’yı kovan Fenerbahçe’de yeni hoca henüz belli değil. Ali Koç, başkanlıktaki dördüncü yılında beşinci teknik adamını aramaya başladı. Pereira gibi Fenerbahçe’de hikâyesi yarım kalan Joachim Löw yeniden Sarı-Lacivertlilerin gündemine girdi.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktör adayı Joachim Löw
fenerbahçe,,süper lig,,Joachim Löw,

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın gönderilmesinin ardından yerine gelecek isim henüz belli değil.  Başkan Ali Koç ile sezon içi hoca değiştirme geleneğini sürdüren Fenerbahçe’nin kime emanet edileceği merak konusu. İlk yarının bitimine iki maç kala takımın bir defa daha Tahir Karapınar’a emanet edilmesi beklenirken sarı lacivertlilerin adayı çok ama hocası yok. Slaven Bilic isminin ilk sırada yer aldığı listenin güçlü adaylarından birisi de Kenan Koçak’tı. Ancak TFF yöneticisi Hamit Altıntop “Kenan Koçak’ı Fenerbahçe’ye vermeye niyetimiz yok, konu kapansın lütfen” diyerek listeyi kısalttı.

TARAFTAR LÖW’DEN YANA

Pereira gibi, Fenerbahçe’deki hikâyesi yarım kalan isimler de Fenerbahçe’nin gündemine geldi. Yakın dönemde görev yapan Fenerbahçe’nin öz evladı İsmail Kartal’ın adı kulislerde dolaşsa da, tecrübeli teknik adamla kurulan bir temas yok. Flaş iddia ise kariyerinin başlarında çalıştırdığı Fenerbahçe’ye bir gün döneceği umut edilen Dünya Kupası sahibi Joachim Löw. Sarı lacivertlilerin Alman hoca için nabız yokladığı iddia ediliyor. Hoca konusunun devre arasına kalması bekleniyor.

PEREİRA’NIN TAKIMI HAZIR

Fenerbahçe’deki hikâyesi bir kere daha yarım kalan Vitor Pereira, temiz bir sayfa açmak için hiç zaman kaybetmiyor. Henüz Fenerbahçe ile yollarını ayırmadan Flamengo’dan teklif alan Portekizlinin yeni rotası Brezilya olacak gibi. Jorge Jesus, Carlos Carvalhal ve Paulo Sousa’yla görüşen Flamengo, liste başındaki Pereira’nın kabul etmesi hâlinde takımı Portekizliye teslim edecek.

MUHALEFET KOÇ’A PATLADI: BIRAK GİT ARTIK

Aziz Yıldırım’dan sonra Ali Koç’a karşı sesini yükselten ilk isim Şevket Yılmaz oldu. Fenerbahçe 2000 Derneği’nin Başkanı Yılmaz, bir basın açıklamasıyla Ali Koç’u istifaya davet etti. Yılmaz, ağır bir dille eleştirdiği Koç yönetimine “Beceremediniz, yönetemediniz, başaramadınız!” diyerek istifa çağrısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...