Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 23:57 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 00:57

Fenerbahçe'nin yeni transferi Tiago İstanbul'da

Son dakika haberi: Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hücum hattına bir takviye daha yaptı. Sarı lacivertlilerin prensip anlaşmasına vardığı Tiago Çukur, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
Fenerbahçe'nin yeni transferi Tiago İstanbul'da
Fenerbahçe,transfer

Yıllardır süren şampiyonluk hasretini bu yıl sonlandırmak isteyen Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı golcü futbolcu Tiago Çukur İstanbul'a geldi.

Milli futbolcu, İngiltere'nin başkenti Londra'dan kalkan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı. Tiago Çukur, havalimanında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin de isteklerini kırmadı.

Sarı-lacivertli takımın, sağlık kontrolünün ardından Tiago Çukur ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

FENERBAHÇE TRANSFERİ DUYURMUŞTU

Fenerbahçe kulübü, bonservisi İngiltere'nin Watford takımında bulunan futbolcu için İngiliz kulübüyle prensip anlaşmasına varıldığını açıklamıştı. Açıklamada, "Kulübümüz, İngiltere'nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur'un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecektir." ifadeleri kullanılmıştı. 

Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...