Tgrt Haber
15 May 2022 20:20 - Güncelleme : 15 May 2022 20:37

Fenerbahçe'nin yeni transferi tribünde: Ensar Brahic

Fenerbahçe transfer haberleri: Teknik direktör arayışlarını sürdüren ve Portekizli hoca Jorge Jesus ile anlaşmaya yakın olan Fenerbahçe'de bir yandan transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Son dönemde genç oyunculara ağırlık veren sarı-lacivertliler, sürpriz bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin, bonservisi Sırp ekibi Partizan'da bulunan 17 yaşındaki Ensar Brahic'i İstanbul'a getirdiği ortaya çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe'nin yeni transferi tribünde: Ensar Brahic

Süper Lig'de şampiyonluk hasretini gelecek sezon dindirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı-lacivertliler bir yandan kaliteli isimleri kadrosuna katmayı planlarken, diğer taraftan da genç ve gelecek vadeden futbolcuları takibe aldı.

Bu isimlerden birinin de 17 yaşındaki Ensar Brahic olduğu öğrenildi. Partizan altyapısından yetişen genç futbolcu, yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fenerbahçe genç forvetle anlaşmaya varırken, oyuncuyu da İstanbul'a getirdiği ortaya çıktı.

Brahic, Fenerbahçe U19 takımının bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri oynadığı Fatih Karagümrük maçını takip etti. Brahic'in yanında A takımın yıldızı Mert Hakan Yandaş da maçı takip etti.

17 yaşındaki golcü, bu sezon kiralık oynadığı Teleoptik formasıyla Sırbistan Gençler Ligi'nde 16 maçta 5 gol attı. Brahic'in Eljif Elmas gibi bir çıkış yapabileceği ve yüksek bonservis kazandırabileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi tribünde: Ensar Brahic

ENSAR BRAHIC KİMDİR?

Ensar Brahic, 4 Haziran 2004 tarihinde Sırbistan'da dünyaya geldi. Futbol hayatına Partizan'ın altyapısında başladı. Genç oyuncu, şu anda kiralık olarak Teleoptik takımının formasını terletiyor. Bu sezon Sırbistan Genç Ligi'nde 16 maçta 5 gol kaydetti. Güçlü fiziğiyle yaşıtlarından ayrılan genç oyuncu gelecek vaad eden isimler arasında yer alıyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...