Tgrt Haber
15 Haziran 2022 11:05 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 11:25

Fenerbahçe'ye 2. Henrique: Jorge Jesus eski öğrencisini getiriyor

Fenerbahçe transfer haberleri: Jorge Jesus'u takımın başına getirerek şampiyonluğu ne kadar çok istediğini gösteren Fenerbahçe transferde de güçlü adımlar atıyor... Lincoln Henrique'yi renklerine bağlayan sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla istediği 31 yaşındaki kanat oyuncusu Bruno Henrique'yle de anlaşma sağlandı. Flamengo ile pazarlıklar sürüyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe'ye 2. Henrique: Jorge Jesus eski öğrencisini getiriyor
Fenerbahçe,Bruno Henrique,Jorge Jesus,transfer

Fenerbahçe mutlak şampiyonluk parolasıyla sezon açılışını yaparken kadrosunu da takviye ile güçlendirmeyi sürdürüyor.

Takımın yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un üzerinde ısrar ettiği isimlerden biri Jesus'un Flamengo'dan eski öğrencisi Bruno Henrique... Deneyimli çalıştırıcı sahaya sürdüğünde nasıl verim alacağını bildiği için tecrübeli futbolcuyu mutlaka takımında görmek istiyor.

Bunun için de başkan Ali Koç'a bu oyuncunun alınması gerektiğini iletti. Bruno Henrique cephesi Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. Oyuncu, Jorge Jesus ile birlikte bu meydan okumaya hazır.

ANLAŞMA TAMAM

Sarı-lacivertli ekip Avrupa'da daha önce Wolfsburg'da forma giyen Bruno Henrique ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki oyuncunun Jorge Jesus faktörüyle sarı-lacivertlere "Evet" dediği öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, oyuncu ile anlaşmanın verdiği güçle birlikte kulübü Flamengo ile sıkı bir pazarlığa girdi. Tecrübeli futbolcunun, Brezilya ekibiyle 2023'ün Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Jesus'un talebi doğrultusunda başkan Ali Koç ve transfer komitesi bu oyuncuyu imza aşamasına getirmek için yoğun çaba harcıyor. Fenerbahçe, Flamengo cephesini ikna etmek için yoğun uğraş veriyor.

BİR KEZ ÜLKESİ DIŞINA ÇIKTI

Bruno Henrique kariyerinde 4 kulüpte forma giydi. Bu takımlar Flamengo, Santos, Goias ve Wolfsburg...

Kariyerinde toplamda 282 maça çıkarken 88 kez ağları sarstı. Mücadeleci futboluyla dikkat çeken Henrique oynadığı takımlara 67 asistle katkı sağlamayı başardı.

67 defa sarı kartla cezalandırılan Henrique 5 defa da kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...