Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmuştu: İsak Vural imzayı attı!

12 Nisan 2023 20:53 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 21:05
Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmuştu: İsak Vural imzayı attı!
İsveç,transfer,Hammarby,Fenerbahçe,İsak Vural,Jesper Jansson

Fenerbahçe'den sezon başında İsveç ekibi Hammarby'ye kiralanan genç oyuncu İsak Vural'ın bonservisiyle transfer olduğu açıklandı. FIFA'ya kadar giden transferde son karar verildi. İşte detaylar...

İsveç ekibi Hammarby, sezon başı Fenerbahçe'den kiraladığı İsak Vural'ın bonservisini aldığını ve oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Genç oyuncu resmi sözleşmeye imzayı attı.

Hammarby, Fenerbahçe'den ayrılan 16 yaşındaki İsak Vural ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Ayrıca transferin gerçekleşmesi için FIFA'ya kadar gidildiği açıklandı. Genç oyuncu için FIFA'dan izin alınarak sözleşme imzalandı.

"FIFA'YA KADAR GİDİLDİ"

Hammarby sportif direktörü Jesper Jansson, transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Jansson, "Bir süre Fenerbahçe ile görüştükten sonra her iki kulüp ve İsak Vural için en iyi anlaşmayı bulduk. 18 yaş altı bir oyuncunun transferi olduğu için konu, FIFA'ya kadar gitti. Artık İsak, Hammarby'deki yolculuğuna gerçek anlamda başlayabilir.'' ifadelerini kullandı.

FIFA İZNİYLE TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

18 yaş altındaki oyuncuların bonservisi ile transfer yasağı bulunmasından dolayı İsak Vural, sezon başında İsveç ekibine kiralık olarak transfer oldu. Sözleşme imzalanması için ise Hammarby, konuyu FIFA ile görüştükten sonra transferi gerçekleştirdiklerini duyurdu.

https://twitter.com/hammarbyfotboll/status/1646153571795083264

''DAHA FAZLA GELİŞME ŞANSIM OLACAK"

İsak Vural, transferi sonrasında yeni kulübüne açıklamalar yaptı. Vural, "Burada uzun zaman kalacağımı bilmek iyi hissettiriyor. Daha fazla gelişme şansım olacak. Umarım çok oynama şansı bulurum ve takıma yardım edebilirim. Sonrasında tabii ki şampiyonluk kazanmak istiyorum." dedi. 

FENERBAHÇE'NİN ÖNCELİĞİ VAR

Fenerbahçe'den ayrıldıkran sonra İsveç ekibine transfer olan İsak Vural'ın sözleşmesinde özel bir madde yer alıyor. Fenerbahçe, İsak Vural'ı 18 yaşını tamamladıktan sonra geri alma opsiyonuna sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...