Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Diego Rossi piyangosu

14 Aralık 2022 19:58 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 20:05
Fenerbahçe'ye Diego Rossi piyangosu
Torino,Fenerbahçe,,Diego Rossi,,transfer

Daha önce Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katan İtalyan ekibi Torino'nun Fenerbahçe'den Diego Rossi ile ilgilendiği öne sürüldü. Torino'nun, Uruguaylı futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını 7 milyon Euro'luk bir teklifle çalacağı iddia edildi.

İtalyan ekiplerinden Torino, sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan Diego Rossi için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

TORİNO'NUN TEKLİFİ HAZIR

İtalyan basınında yer alan habere göre, Torino'nun Uruguaylı futbolcuyu transfer etmek istediği belirtildi. Kulübün, 24 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin kapısını 6-7 milyon Euro bandında bir teklifle çalacağı ifade edildi.

Piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösterilen Diego Rossi, bu sezon Fenerbahçe'de çıktığı 22 karşılaşmada 3 gol atıp, 7 asist yaptı. Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...