Tgrt Haber
15 Haziran 2022 11:39 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 11:59

Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesi: Yollar ayrılıyor

Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe’de daha önce Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil sorunu bu hafta çözülecek. Sarı-lacivertli yönetim, yıldız oyuncuyla görüşerek krizin daha fazla büyümesini engellemek için karşılıklı anlaşarak yolları ayıracak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Yeni Şafak
Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesi: Yollar ayrılıyor
Fenerbahçe,,Mesut Özil

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Mesut Özil defteri tamamen kapandı. Sarı-lacivertli takımda sağlık kontrolleri devam ederken, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen yıldız futbolcu sağlık kontrollerine bile çağrılmadı. Yolların ayrılmak istendiği 33 yaşındaki oyuncuya yönetim tarafından daha sonra bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Mesut Özil ise Jorge Jesus’un kendisine kapılarını tamamen kapatmasına rağmen sözleşmesini Fenerbahçe’de tamamlama peşinde... Yıldız futbolcu, artık kadro dışı olsa dahi sözleşmesinin gereği olarak takım çalışmalarına katılmak istiyor. Fenerbahçe yönetimi ise Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmayı planlıyor.

Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesi: Yollar ayrılıyor

GÖNDERMEK İÇİN SERVET ÖDENEBİLİR!

Sarı-lacivertli yönetim, yıldız futbolcu Mesut Özil ve menajeri Erkut Söğüt ile hafta içerisinde bir araya gelerek, tecrübeli oyuncuyla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmaya çalışacak. Yönetimin sözleşme şartlarını yerine getirmemesi durumunda sarı-lacivertli kulübün yüklü bir tazminat ödemeyle karşı karşıya kalabileceği belirtildi.

Başta başkan Ali Koç olmak üzere Fenerbahçe yönetiminden daha önce de Mesut Özil’in futboldan daha çok ticari işlerle uğraştığı, istikrarlı bir şekilde sahada olmamasının takımı sıkıntıya soktuğu eleştirileri çokca yapılmıştı.

Yönetim, yüksek maaş yükünden kurtulmayı istese de Mesut'un tavrı bunu engelliyor.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...