Tgrt Haber
26 Mart 2022 20:21 - Güncelleme : 26 Mart 2022 20:24

Fenerbahçe'ye Samatta piyangosu

Fenerbahçe'ye Samatta piyangosu

Fenerbahçe'ye transferde Mbwana Samatta piyangosu vurdu. Büyük umutlarla ve ciddi yatırımla Kanarya'ya transfer olan 29 yaşındaki futbolcu beklenen performansı bir türlü veremedi. Bulduğu şansları iyi değerlendiremeyen Tanzanyalı hücum oyuncusu, Belçika Ligi ekibi Antwerp'e kiralanmış ve burada gösterdiği iyi performansla dikkatleri çekmişti.

ASTON VILLA GERİ İSTİYOR!

Sarı-lacivertlilerin gelecek planları arasında yer almayan 29 yaşındaki futbolcunun transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Akşam'ın derlediği İngiliz basınının haberine göre; Ada ekibi Aston Villa, eski oyuncusu Ally Samatta'yı geri istiyor.

Samatta'nın tekrar İngiltere'ye dönmeye sıcak bakabileceği ifade edilirken Fenerbahçe'nin satışından zarar etmeyeceği bir miktara Samatta'nın transferine izin verebileceği belirtiliyor.

Tanzanyalı futbolcu Belçika ekibinde bu sezon 33 maçta 9 gol ve 4 asistlik katkı verdi. 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024'te bitiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...