Tgrt Haber
15 Haziran 2022 09:52 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 10:03

Fenerbahçe'ye Sambacı golcü: Jorge Jesus bizzat istedi

Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'de 8 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'u getirmişti. Sarı-lacivertiler Portekizli hocanın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya, Jesus'un istediği Sambacı golcü Erison'u transfer etmek için harekete geçti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'ye Sambacı golcü: Jorge Jesus bizzat istedi
,Jorge Jesus,Erison

Transferde rotasını Güney Amerika'ya çeviren Fenerbahçe'de gündem forvet transferi... Jesus'un verdiği listenin başında yer alan isimlerden olan Erison, 5 ay önce Botafogo'ya transfer oldu. 23 yaşındaki oyuncu, yeni takımında 10 lig maçında 5 gol kaydetti.

JORGE JESUS'UN SİSTEMİNE UYGUN

31 Aralık 2023'te kontratı sona erecek oyuncu için Brezilya ekibi 4 milyon Euro bonservis isterken bu bedel Fenerbahçe'nin frene basmasına neden oldu.

Sabah'ın haberine göre; Sörloth ve Weghorst'a göre maliyeti az olan oyuncu için sarı-lacivertliler pazarlıkları sürdürecek. Erison'un hem Jorge Jesus ile çalışmak hem de Şampiyonlar Ligi ihtimali nedeniyle Fenerbahçe'de oynamak istediği öğrenildi.

23 yaşındaki oyuncunun top saklama becerisi ve savunma arkasına attığı toplar Jesus'un sisteminde de önemli yer tutuyor.

ERISON KİMDİR?

Erison, 13 Nisan 1999'da Brezilya'nın Campinas kentinde dünyaya geldi. Futbola Piracicaba kulübünde başlayan 23 yaşındaki oyuncu, kiralık olarak Figueirense ve Brasil-RS'de forma giydi.

Ocak 2022'de 200 bin Euro bedelle Botafogo'ya imza attı. Erison bu yıl boyunca 22 maçta forma giydi. Bu mücadelelerde 13 gol kaydeden genç isim, 3 de asist yaptı.

Aralık 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 1.80'lik santrforun güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro...

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...