Tgrt Haber
21 Eylül 2022 11:15 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 11:38

Ferdi Kadıoğlu'na 3 talip birden: Menajeri harekete geçti

Fenerbahçe transfer haberleri: Jorge Jesus önderliğinde sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Vitor Pereira döneminden itibaren formu yükselen ve performansıyla Avrupa ekiplerinin de radarına giren Ferdi Kadıoğlu'na 3 takım birden talip oldu.

Ferdi Kadıoğlu'na 3 talip birden: Menajeri harekete geçti
,Fenerbahçe,Ferdi Kadıoğlu

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe'de takımın en istikrarlı isimlerinin başında Ferdi Kadıoğlu geliyor. Geçen sezon teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte büyük bir çıkış yakalayan genç yıldız ardından İsmail Kartal yönetiminde de başarılı çizgisini sürdürmüştü.

JESUS'LA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Takvim'in haberine göre, bu sezon Jorge Jesus'la beraber futbolunu fazlasıyla olgunlaştıran Ferdi Kadıoğlu gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Alınan bilgilere göre, milli futbolcuya gösterilen ilgi artık teklif boyutuna geçmeye başlıyor. Ferdi'nin menajerinin geçtiğimiz günlerde yöneticilerle bir görüşme yaptığı ve şu ana kadar 3 kulüpten kendilerine ilgi olduğunu ilettiği öğrenildi. Genç yıldıza kancayı atan takımlardan birisinin Ajax olduğu belirtiliyor.

TRİBÜNDE TAKİP EDECEKLER!

Futbola Hollanda'da başlayan ve NEJ Nijmegen formasını giyen Ferdi'nin ismi daha önce de Ajax ile anılmıştı. Yıldız futbolcuyla ilgilenen kulüplerin milli aradan sonra oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine temsilci göndereceği ifade ediliyor. Yetkililerin Ferdi Kadıoğlu'nu canlı olarak tribünden izleyeceği öğrenildi.

Son iki sezonda tam bir joker kimliğine bürünen Ferdi Kadıoğlu çok sayıda bölgede oynamasına rağmen performansıyla büyük alkış topladı. Jesus'un vazgeçemediği isimlerden biri olan Ferdi Kadıoğlu bu sezon 11 resmi maçta görev yaptı.

Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...