Tgrt Haber

Final maçında mekanın sahibi Arjantin!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
17 Aralık 2022 20:06 - Güncelleme : 17 Aralık 2022 20:20
Final maçında mekanın sahibi Arjantin!
Katar,Dünya Kupası,Arjantin,Fransa,Lionel Messi

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda oynanacak final maçı öncesinde Arjantin taraftarın yine stadyumda ağır basan taraf olacak.

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda final maçı Arjantin ile Fransa arasında oynanacak. Dev mücadelede ilk düdük pazar günü 18:00'de çalacak. 88.966 kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak maça yine Arjantin taraftarlarının damga vurması bekleniyor.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1602765001734774784

STADYUM MAVİ-BEYAZA BOYANACAK!

Arjantin'den ve farklı ülkelerden gelen en az 50.000 taraftarın final maçında gök mavi renkleri desteklemesi bekleniyor.

Taraftarlar aynı zamanda tribünde organizasyon yapmaya da hazırlanıyor. Arjantin taraftarları, 4 bin civarında mavi ve beyaz balonun yanı sıra, 6 bin bayrak ve 2 bin atkıyla görsel bir şov da sunacaklar. 

Daha önce ev sahibi olmayan hiçbir ülkenin final maçında böyle bir taraftar kitlesine ulaşamadığı ifade ediliyor.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1599103738102226944

LİONEL MESSİ FORMALARI TÜKENDİ!

Dünya Kupası'nda final maçına çıkacak olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi için forma üreticisi firma Adidas'tan çarpıcı bir açıklama geldi.

Turnuvada şu ana kadar 5 gol ve 3 asistle mücadele eden Lionel Messi, ülkesinin final yolculuğunda takımının yıldızı oldu. Messi'nin harika oyunu formalarına olan ilgiye de yansıdı.

TALEBE YETİŞİLEMİYOR!

Arjantin'in forma üreticisi olan Adidas, dünya çapında mavi-beyazlı formanın tükendiğini açıkladı. 

Çocuk, kadın, erkek farketmeksizin; hangi beden olursa olsun şu anda dünya üzerinde Arjantin forması kalmamış durumda. Üretici firma, talebe oranla üretimleri yetiştirmenin imkansız olduğunu belirtiyor. 

Buenos Aires, Madrid, Doha, Tokyo veya İstanbul; hangi şehirde olursa olsun üreticinin mağazalarında arkasında 10 numaralı Lionel Messi yazan Arjantin formaları tükendi.

ARJANTİN FEDERASYONU: "BU ADİDAS'IN SORUNU!"

Bu çılgınlık üzerine son olarak Arjantin Futbol Federasyonu'ndan da açıklama geldi. 

Federasyon açıklamasında; "Daha çok satılmasını istiyor olsak da; yapabileceğimiz bir şey yok. Halkoın öfkesinin farkındayız ancak bu Adidas'ın sorunu. Önlerinde insan gücü ve ithalat gibi engeller var." denildi. 

Zamanla yarışan üretici firma, final gününe kadar yeni formaları piyasaya sürmeye çalışıyor. 

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1601316349359587328

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...