Tgrt Haber

Fırtına evinde esti! Maç sonucu: Trabzonspor 3-0 Giresunspor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | AA
05 Ocak 2023 21:48 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 22:30
Fırtına evinde esti! Maç sonucu: Trabzonspor 3-0 Giresunspor
Spor Toto Süper Lig,Trabzonspor,Giresunspor

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Trabzonspor, bir başka Karadeniz ekibi Giresunspor'u konuk etti. Fırtına, rakibini 3-0'lık skorla rahat geçerek Karagümrük yenilgisi sonrası moral buldu. Bordo-mavililere galibiyeti getiren goller Bajic (K.K.), Doğucan Haspolat ve Maxi Gomez'den geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Trabzonspor, bir başka Karadeniz ekibi Giresunspor'u konuk etti. Fırtına, rakibini 3-0'lık skorla rahat geçerek Karagümrük yenilgisi sonrası moral buldu. Bordo-mavililere galibiyeti getiren goller Bajic (K.K.), Doğucan Haspolat ve Maxi Gomez'den geldi.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 29'a yükseltti. Giresunspor ise 19 puanda kaldı.

YENİLMEZLİK SERİSİ SÜRDÜ

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bitexen Giresunspor'u 3-0 yenen Trabzonspor, sahasında yenilmezlik serisini 668 güne taşıdı.

Bordo-mavililere galibiyeti getiren goller, 30. dakikada Bajic (kendi kalesine), 69. dakikada Gomez, 75. dakikada Doğucan Haspolat'tan geldi.

Karadeniz ekibi, en son 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği karşılaşmadan sonra sahasındaki yenilmezlik serisini 33 maça çıkardı. Karadeniz ekibi, 33 lig maçında 21 galibiyet, 12 beraberlik alarak sahasında rakiplerine 3 puan vermedi.

Trabzonspor, puanı 29 puana çıkararak 5. sıraya yükseldi. Bitexen Giresunspor ise 19 puanla 11. sırada yer aldı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1611079291160125450

MAXİ GOMEZ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ!

Trabzonspor'da ikinci golü atan Maxi Gomez, cezalı duruma düştü.

Bordo-mavili futbolcu, ligde gelecek hafta Corendon Alanyaspor ile oynanacak karşılaşmada takımda yer alamayacak.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1611064940898701318

TRABZONSPOR'DA ÜÇ DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bitexen Giresunspor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta ligde 4-1 kaybettiği VavaCars Fatih Karagümrük maçının 11'ine göre 3 oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, stoperde kart cezalısı olan Bartra’nın yerine Gbamin'i, sağ bekte sakat olan Hüseyin Türkmen'in yerine Larsen'e, sağ kanatta ise geçen hafta omuzundan sakatlanan Visca'nın yerine Bardhi'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Edin Visca, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Dorukhan Toköz ile kart cezalısı olan Marc Bartra, forma giyemedi. Ayrıca sakatlığı geçen ancak lisansı sezon başında çıkartılmayan Bruno Peres ile genç futbolcular Taha Altıkardeş, Emrehan Gedikli ve Kerem Şen de maç kadrosunda bulunmadı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1611065014886010885

DENSWİL ÜÇ MAÇ SONRA

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle son 3 maçta forma giyemeyen Stefano Denswil, iki stoper Hüseyin Türkmen ve Marc Bartra’nın yokluğunda Giresunspor maçının yedek kulübesinde yer aldı.

Sakatlığı düzelen ancak maç eksiği bulunan Denswil yedek soyunurken stoperde orta alan oyuncusu Gbamin, tercih edildi.

Trabzonspor’un altyapıdan kadroya dahil ettiği isimlerden olan Arif Boşluk, ligde ilk kez bir maçın kadrosunda yer aldı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1611065077448249358

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçtaki tezahüratlar nedeniyle çok sayıda taraftarın biletlerinin bloke edilmesi nedeniyle de Giresunspor ile oynanan maçta tribünlerin çok büyük bölümü boş kaldı. Konuk ekip taraftarları ise misafir takım tribününün tamamını doldurdu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Bitexen Giresunspor'a yemek verildi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda düzenlenen yemeğe Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bitexen Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Her iki takımın da birbirine başarı dileklerini ilettiği yemeğin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından Bitexen Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'e günün anısına plaket verildi.

Karşılaşma öncesi hayatını kaybeden Brezilyalı efsane futbolcu Pele için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1611065249817366545

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Bakasetas'ın ara pasında ceza alanı içinde Bardhi'nin şutunda top az farkla yandan auta gitti.

13. dakikada Kuwas'ın ceza alanı çizgisi önünden şutunda, savunmada Hugo'ya çarpan top direğin hemen dibinden kornere çıktı.

18. dakikada Bakasetas'ın şutunda savunmaya çarpan top az farkla kornere gitti.

27. dakikada sağ taraftan Hayrullah Bilazer'in pasında, yakın mesafede uygun durumda bulunan Bajic'in yerden vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, yatarak topu kontrol etti.

30. dakikada Trabzonspor, öne geçti. Bardhi'nin sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda, altı pas içinde Bajic'in sırtına çarpan top filelere gitti: 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

54. dakikada Trezeguet'in ceza alanı sol çaprazından şutunda kaleci Onurcan Piri, topu kontrol etti.

67. dakikada Bakasetas'ın sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Trezeguet'in kafa şutunda, kaleci Onurcan Piri, güçlükle topu üsten kornere çeldi.

68. dakikada Bakasetas'ın bu kez sol taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde uygun durumdaki Gomez'in kafa vuruşunda kaleci Onurcan Piri, topu uzanarak kornere gönderdi.

69. dakikada Trabzonspor, art arda 3. korner atışında golü buldu. Bakasetas'ın sağdan kullandığı korner atışında, arka direkteki Trezeguet'in kafa vuruşunda kaleci Onurcan Piri'den dönen topu Gomez, filelere gönderdi: 2-0

75. dakikada Trabzonspor, oyuna yeni giren ve topla ilk kez buluşan iki oyuncusuyla golü buldu. Djaniny'in sağdan pasında ceza yayı üzerinden Doğucan Haspolat'ın yerden şutunda top sol direk dibinden filelerle buluştu: 3-0

Trabzonspor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Kaynak: TGRT Haber | AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...