Tgrt Haber

Fred, Zorbay Küçük'e ne söyledi? Hakemin raporu ortaya çıktı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 15:40 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 15:42
Fred, Zorbay Küçük'e ne söyledi? Hakemin raporu ortaya çıktı
Fred,Fenerbahçe,Kayserispor,Zorbay Küçük,hakem,PFDK,Süper Kupa,derbi,Galatasaray

Fenerbahçe'de Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred'e PFDK'nın vereceği merakla ceza beklenirken, hakem raporu da ortaya çıktı. Zorbay Küçük ile Fred'in ifadesindeki çelişki dikkat çekti. İşte detaylar...

Kayserispor'u deplasmanda 4-3 mağlup ettiği maçın 90+8. dakikasında Fred'i kaybeden Fenerbahçe, PFDK'nın vereceği kararı beklemeye geçti.

ZORBAY KÜÇÜK: "FRED KÜFÜR ETTİ"

Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük, direkt attığı Brezilyalı için raporunda küfür ettiği belirtti.

Akşam'da yer alan habere göre; Hakem Küçük, Brezilyalı futbolcunun "Why are you giving foul? F*cking stupid referee" (Neden faul veriyorsun? Lanet aptal hakem!) dediğini yazdı.

Brezilyalı futbolcu ise sarı-lacivertli yöneticilere, "This is stupid foul" (Bu ne aptalca faul!) dediğini aktardı.

3-7 MAÇ ARASI CEZA ALACAK: İLK DERBİDE KESİN YOK!

Disiplin Talimatı'na göre Fred'e 3 ila 7 maç arasında bir ceza gelecek.

Brezilyalı futbolcu, Süper Lig'de Pazar günü Kadıköy'de onanacak Galatasaray derbisini kaçıracak.

FENERBAHÇE, TAHKİM'E BAŞVURACAK

Sarı-lacivertliler, PFDK'dan hangi ceza çıkarsa çıksın Tahkim Kurulu'na gidecek. 30 yaşındaki futbolcu 4 ya da üstünde bir ceza alırsa Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalini kaçıracak.

Fenerbahçe cephesi, Brezilyalı'nın en azından Süper Kupa'ya yetişmesi için itirazda bulunacak.

KANARYA, FRED'SİZ KAZANAMIYOR

Fenerbahçe'nin etkili oyunundaki en önemli isim olarak gösterilen Fred, dönüşüyle birlikte sarı-lacivertliler yeniden galibiyet serisine başladı.

Brezilyalı futbolcunun oynadığı 18 maçın tamamını kazanan sarı-lacivertliler, forma giymediği 5 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildi. Fener, 30 yaşındaki orta sahanın yokluğunda Trabzon'a 3-2, Ludogorets'e 2-0, Nordsjaelland'a 6-1 kaybetti. Adana Demir karşılaşması golsüz beraberlikle biterken tek galibiyet 2-1'lik Karagümrük zaferi oldu.

KARİYERİNDE İLK DİREKT KIRMIZI KARTI

Profesyonel futbolculuk hayatı boyunca 426 maça çıkan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Kayserispor karşılaşmasında kariyerinin ilk direkt kırmızı kartını gördü. Yıldız futbolcu daha önce 3 kez çift sarı karttan kırmızı kart ile cezalandırılmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...