Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 15:56

Galatasaray 6 numarasını buldu! Aliou Dieng transfer haberi

Galatasaray, ocak ayında kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed transferinin ardından Mısır Ligi'nden bir ismi daha transfer etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, uzun zamandır aradığı orta saha transferi için görüşmelere başladı. Cimbom'un hedefindeki isim ise Mısır Ligi takımlarından El Ahly'de forma giyen 23 yaşındaki Aliou Dieng...

Galatasaray 6 numarasını buldu! Aliou Dieng transfer haberi
Aliou Dieng,Galatasaray

Malili orta saha oyuncusunu uzun zamandır izleyen Galatasaray scout ekibi, oyuncuyla ilgili olarak Fatih Terim'e olumlu raporlar sunarken tecrübeli teknik adamın da 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu beğendiği aktarıldı.

Mısır basınına yansıyan haberlere göre; Galatasaray'ın transfer teklifi yaptığı oyuncunun transferinin 7 milyon Euro bonservis bedeline bitebileceği sarı-kırmızılıların ise bu transfer için 5 milyon euro verebileceği aktarıldı.

Aliou Dieng, 2019 yılında Cezayir Ligi takımlarından Alger'en El Ahly'e 1 milyon Euro bedelle transfer edilmişti. 23 yaşındaki Aliou Dieng'in yaşı Mısır'da bir dönem tartışma konusu olmuştu.

Galatasaray 6 numarasını buldu! Aliou Dieng transfer haberi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...