Tgrt Haber

Galatasaray Abdou Harroui'nin peşinde

01 Temmuz 2021 12:27
Galatasaray Abdou Harroui'nin peşinde
Abdou Harroui,Galatasaray

Yeni sezon transfer çalışmalarını hızla sürdüren Galatasaray'da orta sahaya takviye için Sparta Rotterdam forması giyen Abdou Harroui gündeme geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Fatih Terim yönetiminde sürdüren ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda son olarak bu bölge için Sparta Rotterdam forması giyen Abdou Harroui gündeme geldi. Galatasaray'ın 23 yaşındaki futbolcu için 3 milyon Euro teklif vereceği iddia edildi.

Hollandalı futbolcu, geçtiğimiz sezon Sparta Rotterdam forması ile 34 resmi karşılaşmaya çıktı ve 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Harroui son olarak Hollanda U21 Takımı'nda oynadı.

ABDOU HARROUİ KİMDİR?

Tam adı Abderrahman Harroui olan Abdou Harroui, 13 Ocak 1998 tarihinde Hollanda'nın Leiden kentinde doğdu. 23 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı futbolcu LV Roodenburg, UVS Leiden ve Alphense Boys'ta oynadıktan sonra Sparta Rotterdam alt yapısına transfer oldu. Burada profesyonel sözleşmeye imza attı ve tüm alt yaş kategorilerinde oynadı.

Rotterdam ekibiyle 102 maça çıkan genç futbolcu 18 gol atıp 13 de asist yaptı. Aynı zamanda Hollanda'nın U20 ve U21 yaş kategorilerinde görev aldı. Ön libero, orta saha ve sağ kanatta oynayabiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...