Tgrt Haber

Galatasaray-Alanyaspor maçının VAR konuşması ortaya çıktı: Ali Palabıyık bu sözlerle izlemeyi reddetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
25 Ekim 2022 09:54 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 10:08
Galatasaray-Alanyaspor maçının VAR konuşması ortaya çıktı: Ali Palabıyık bu sözlerle izlemeyi reddetti
galatasaray,alanyaspor,kırmızı kart,ali palabıyık,var

Son dakika haberi: Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki ligin 11.haftasında maçın hakemi Ali Palabıyık’ın kararları damga vurdu. Sarı-kırmızılı yönetim ‘ligden çekilme’ resti çekerken Galatasaray’da kırmızı kart gören Sacha Boey’in pozisyonunda VAR ile Ali Palabıyık arasındaki konuşma ortaya çıktı.

Süper Lig’in 11.haftasında  Galatasaray evinde Alanyaspor ile karşılaştı. İlk ayrıyı 2-0 önde kapatan sarı kırmızılı takım son dakikada yediği golle sahadan 2-2 sonuçla ayrıldı. Maçın ilk yarısında Sacha Boey'in  kırmızı kart gördüğü pozisyon sarı kırmızılıları adeta çılgına çevirdi. Hakem camiasının da ağır bulduğu ‘kırmızı kart’ ile ilgili 'VAR' diyaloğu ortaya çıktı.

VAR HAKEMİNİN İZLE TAVSİYESİNİ GERİ ÇEVİRDİ

Sarı kırmızılı camianın büyük tepki gösterdiği pozisyonda maçın VAR hakemi olan Koray Gençerler’in Ali Palabıyık’ı çağırarak ‘Hocam gel, istersen bir izle’ dediği öğrenildi. Palabıyık’ın maçın VAR hakeminin tavsiyesine rağmen gitmediği ve “Ben göreceğimi gördüm. Bana ne sunacaksın” cevabını verdiği belirtildi. 

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1584293123173195779

Maçın iptal edilmesi yönünde taraftarlar çağrıda bulunurken herhangi bir resmi açıklama ise henüz gelmedi.

Galatasaray-Alanyaspor maçının VAR konuşması ortaya çıktı: Ali Palabıyık bu sözlerle izlemeyi reddetti

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
kingarthur26 Ekim 2022 11:37

Ali palabıyık daha önce de bir sürü skandal karar verdi ve bu maçların hiçbiri iptal edilmedi. Şİmdi hata GS aleyhine olduğunda maç iptal oluyor diğerlerinde olmuyorsa bundan bütün hakem kumpaslarının GS tarafından organize edildiği sonucu çıkar.

Sonraki Haber Yükleniyor...