Tgrt Haber

Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu! Kamptan ayrılan Mostafa Mohamed gözyaşlarıyla veda etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
19 Temmuz 2022 16:44 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 17:17
Galatasaray,Mostafa Mohamed,transfer

Son dakika haberi: Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohammed, yeni takımı Nantes'a katılmak üzere sarı kırmızılılara veda etti. Takımın Avusturya kampından ayrılan Mohamed, veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Galatasaray taraftarlarını çok özleyeceğini söyleyen 24 yaşındaki futbolcu, "Kiralık olarak gidiyorum. En iyi performansı sergileyip döneceğim" dedi.

Galatasaray'dan Fransa'nın Nantes ekibine transfer olan Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed, sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampından ayrıldı.

Fransız ekibine kiralık olarak transfer olan Mustafa Muhammed'i, kamp yapılan otelin önünden Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile sarı-kırmızılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu uğurladı.

"TARAFTARLARI ÇOK ÖZLEYECEĞİM"

Takım arkadaşlarına veda ederken gözyaşlarına hakim olamadığı belirtilen Mustafa Muhammed, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Taraftarları, takım arkadaşlarımı ve hocamı çok özleyeceğim. Galatasaray'a teşekkür ediyorum, bu sene en iyi dileklerim Galatasaray ile. Galatasaray taraftarlarını gerçekten çok özleyeceğim. Evet şu an ağlamaklıyım. Nantes'a kiralık gidiyorum. Nantes'ta da en iyi performansımı ortaya koymak istiyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1549386989153263620

DIAGNE DE VEDA ETTİ

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Senegalli forvet Mbaye Diagne de Galatasaray'a veda etti. Fatih Karagümrük'e imza atan golcü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Galatasaray'da harika bir 3.5 sene geçirdim. Sizi çok seviyorum ve sizi hayatımın sonuna kadar kalbimde taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

YENİ FORVET BU AKŞAM GELİYOR

Öte yandan Galatasaray'ın prensipte anlaşmaya vardığı Benfica'nın forveti Seferovic bu akşam İstanbul'da olacak. İsviçreli golcünün uçağı saat 20.30'da iniş yapacak.

Kaynak: TGRT Haber / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...