Tgrt Haber

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Jorge Jesus için TFF'ye çağrı

19 Mart 2023 12:50 - Güncelleme : 19 Mart 2023 13:00
Galatasaray Başkanı Özbek'ten Jorge Jesus için TFF'ye çağrı
Galatasaray,Fenerbahçe,Dursun Özbek,Jorge Jesus

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Teknik Direkrtörü Jorge Jesus'un "Maçlar sahada kazanılmıyor" sözleri için "Benim muhatabım değil. Bunun muhatabı TFF'dir" derken MHK Başkanı Lale Orta ile ilgili de sert sözler sarf etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Maçlar sahada kazanılmıyor" açıklaması ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta ve Konyaspor yenilgisi ile ilgili de konuştu.

"TÜRK FUTBOLU İLE İLGİLİ"

1905 GSYİAD "Düşler Vadisi" projesinde açıklamalarda bulunan Özbek, Jesus'un sözleri için "Böyle bir beyanda bulundu. TFF var, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulları var. Herkes, her şeyi söyleyebilir. Doğrudur, yanlıştır bunu tartışmak yerine, kullandığı ifadelerdeki ağırlık Türk futbolu ile ilgili" dedi.

Jesus'un kendi muhatabı olmadığını ifade eden Galatasaray Başkanı Özbek, "Türk futbolunun kurulları var onlar baksınlar, incelesinler. Ne gerekiyorsa onların yapması lazım. Kurullar bunu dikkate alacaktır diye düşünüyorum. Bunun muhatabı TFF'dir. Onların dikkat etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"LALE ORTA'YA TEPKİ"

Lale Orta'nın yayıncı kuruluşa baskı yaptığı iddiasına yönelik olarak "İnanmadım. Böyle bir şey olamaz dedim. Bu dedim tevatürdür, mümkün değil. Eğer varsa da, Türkiye'nin, futbolun, kurumları, kurulları var. Onlar gereğini yapacaklardır. İnandırıcı gelmemişti bana. Ama dün akşam bazı demeçleri okuyunca hayretler içinde kaldım. TFF'nin, kurulların, insanların görevleri itibariyle yaptıkları şeyleri değerlendirirler, onların gereğini yapacağını düşünüyorum. Biz zaten gerekli açıklamayı yaptık dün akşam" dedi.

"KONYA YENİLGİSİ YOL KAZASI"

2-1'lik Konaspor yenilgisini de değerlendiren Özbek şunları söyledi: "Konya'da bir yol kazası oldu. Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray hâlâ. Taraftarların bugüne kadar gösterdikleri destekle buraya geldik. Konya'da o sonuca rağmen, taraftar oyuncularımızı çağırdı ve alkışladı. Aynı desteğin devam etmesini istiyorum, edecektir de. İnşallah Mayıs'ta gereken sonucu alacağız. Hiç kimse merak etmesin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Berat saricaalan 19 Mart 2023 15:07

Kesin olarak bir çözüm bulunsun artık Lütfen

Sonraki Haber Yükleniyor...