Tgrt Haber

Galatasaray, golcüsünü Barcelona'da buldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Ağustos 2022 18:46 - Güncelleme : 22 Ağustos 2022 19:01
Galatasaray, golcüsünü Barcelona'da buldu!
Galatasaray,Barcelona,Martin Braithwaite,transfer

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Bu sezon Okan Buruk yönetiminde yeniden yapılanamaya giren ve kadrosuna önemli yıldızları katan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, yeni bir yıldızı daha transfer etmek için harekete geçti.

Bu sezon kadrosuna önemli yıldızları katan Galatasaray'ın durmuyor... Sarı-kırmızılılar, yeni bir yıldızı daha transfer etmek için harekete geçti.

Hücum hattını önemli isimlerle güçlendiren Cimbom'un gündemine gelen son isim Barcelona'nın Danimarkalı golcüsü oldu. Galatasaray, Barcelona forması giyen 31 yaşındaki Danimarkalı golcü Martin Braithwaite'ı transfer etmek için operasyona başladı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Takvim'in haberine göre; Danimarkalı golcüye Körfez ülkelerinden de teklifler olduğu ve Mallorca'nın da resmi teklif yaptığı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların transferi sonuçlandırmak için yoğun mesai harcadığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Danimarka Milli Takımı'nda 60 kez forma giyen Braithwaite 10 kez de fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu, santrfor dışında sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor.

Bu sezon forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, geçen sezon görev aldığı 4 maçta 2 gol atarken 1 de asiste imza atmıştı. Braithwaite son iki sezonda sadece 4 maçta görev alırken 2020-2021 sezonunda ise 42 maçta oynamıştı.

Danimarkalı santrfor, 2020 yılında Leganes'ten Barcelona'ya 18 milyon Euro transfer bedeli ile transfer olmuştu. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan tecrübeli oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...