Tgrt Haber
25 Şubat 2023 21:20 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 21:24

Galatasaray ile adı anılıyordu: Alexis Sanchez kararını verdi

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Marsilya'nın Şilili yıldızı Alexis Sanchez, geleceği hakkında kararını verdi.

Galatasaray ile adı anılıyordu: Alexis Sanchez kararını verdi
Alexis Sanchez,transfer,Galatasaray

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Alexis Sanchez geleceği hakkında kararını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Marsilya'nın sportif direktörü Javier Ribalta, Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e sunduğu sözleşme şartlarını Fransız basınına açıklamıştı.  Telefoot'a yaptığı açıklamada Ribalta; Aslan'ın yıldız oyuncuya yıllık 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını söyledi.

"MARSİLYA'DA MUTLUYUM"

34 yaşındaki oyuncu Sky Sports'a geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Alexis Sanchez açıklamasında; "Marsilya'da mutluyum. Kariyerime burada devam etmek istiyorum." dedi. 

1 YIL OPSİYONU VAR

Şilili yıldızın Marsilya ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İki tarafın da anlaşması halinde sözleşmede 1 yıl daha uzatma seçeneği bulunuyor.  Alexis, bu sezon çıktığı 21 Ligue 1 maçında takımı adına 9 gol ve 1 asist üretti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...