Tgrt Haber
24 Eylül 2022 18:16 - Güncelleme : 24 Eylül 2022 18:42

Mostafa Mohamed küllerinden doğdu: Galatasaray ne kadar bonservis kazanacak?

Galatasaray'da bir türlü istenen seviyeye gelemeyen ve yetersiz performansı sebebiyle Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed, adeta küllerinden doğdu. Mısır Milli Takımı'yla gösterdiği performansla dikkat çeken golcü için Fransız ekibi de harekete geçti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Mostafa Mohamed küllerinden doğdu: Galatasaray ne kadar bonservis kazanacak?
Galatasaray,Nantes,,,Mostafa Mohamed

Mısır Milli Takımı, hazırlık maçında Nijer ile sahasında karşılaştı. Ev sahibi ekip karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Mısır'a galibiyeti getiren golleri 43, 67. dakikada Mohamed Salah ve 55. dakikada Galatasaray'ın Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed kaydetti.

Trabzonspor'da forma giyen Trezeguet ise karşılaşmaya yedek olarak başladı ve 74. dakikada Omar Marmoush'un yerine oyuna dahil oldu

FORM TUTTURDU

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed sezon sonuna kadar Nantes'a kiralandı.

Nantes bu transfer için sarı-kırmızılılara 250 bin Euro kiralama bedeli ödedi. Mısırlı oyuncu için yapılan anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesi eklendi.

Mostafa Mohamed, Fransız ekibinde 11 maçta şans buldu. 24 yaşındaki oyuncu 643 dakika sahada kalırken, 3 gol ve 2 asist üretti.

NANTES BONSERVİSİNİ ALACAK!

Fransız takımı, potansiyeli ve yaşının genç olması nedeniyle Mostafa Mohamed'in bonservisini almayı düşünüyor. Galatasaray bu durumda 5 milyon 700 bin Euro kazanacak.

Mısırlı golcünün güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro... Mohamed'in Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SEZON SONU YENİ GOLCÜLER GELECEK!

Sarı-kırmızılılarda sezon sonu 3 forvetin de ayrılması bekleniyor. Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi sezon sonu bitecek. Icardi'de de opsiyon bulunmadığı için yeni sezonda takımda kalması zor görünüyor. Cimbom'da Seferovic'in sözleşmesinin uzaması ve bonservisinin alınması için 25 maçta 45 dakika süre bulması gerekiyor. Bunun da gerçekleşmeyeceği düşünülüyor.

Cimbom, Mohamed'den gelecek parayla sezon sonu net bir golcü alacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...