Tgrt Haber
24 Haziran 2014 21:11

Galatasaray rotayı değiştirdi

Galatasaray'da yeni teknik direktör, yönetim kurulunun yapacağı kritik toplantıda belli olacak.

Galatasaray rotayı değiştirdi
Galatasaray,teknik_direktör,Roberto_Mancini,gündem,toplantı,mali,bütçe,sarı,kırmızı,transfer,Ünal_Aysal,Erdal_Keser,Dünya_Kupası,Thomas_Tuchel Galatasarayda,rota,değişti,

Sarı-kırmızılı yönetimin Roberto Mancini'nin görevden ayrılmasından sonra gündemine aldığı tüm isimlerin son durumları, yapılacak bu kritik toplantıda masaya yatırılacak. Toplantıda kulübün mali yapısıyla ilgili değerlendirmeler de yapılacak. Bütçenin düşük olması ise Sarı-kırmızılı yönetimin transferde elini zorlaştırırken, teknik direktör konusunda da sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın görevlendirdiği koordinatör Erdal Keser'in görüştüğü teknik direktör Thomas Tuchel'in, bütçenin düşük olması nedeniyle teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.
 
Galatasaray yönetiminde bazı yöneticilerin daha önce temasa geçilen ancak Dünya Kupası'ndaki maçlar nedeniyle olumlu yanıt alınamayan Hitzfeld, Löw, Klinsmann ve Capello gibi teknik direktörlerle yeniden görüşme ortamının oluşturulmasını istediği belirtiliyor.
 
Yöneticilerin bu görüşlerini toplantıda Başkan Ünal Aysal'a iletip, takımı kariyerli bir hocaya teslim etme düşüncesinde oldukları bildirildi.
 
Başkan Ünal Aysal'ın, teknik direktör konusunda yöneticilerin görüşlerini aldıktan sonra kararını vereceği ifade ediliyor.
 
Galatasaray yönetimindeki bir çok üyenin ise Dünya Kupası'ndaki maçların bitiminden sonra teknik direktör seçiminin yapılması yönünde görüş bildireceği ve Başkan Ünal Aysal'ı bu konuda ikna etmek istedikleri öğrenildi.
 
Galatasaray'da teknik direktörlük konusunda bu gelişmeler yaşanırken, yeni ismin belirlenmesinin hemen ardından transferlerin yapılacağı bildirildi.
 
Sarı-kırmızılı yönetimin ilk olarak Olcan Adın ve Bursasporlu Şener Özbayraklı konusunda girişimlerde bulunacağı ve bu iki ismi transfer edeceği belirtildi.
 
Olcan Adın için yeni teklifin önümüzdeki hafta yapılması ve transfer sonuçlanması bekleniyor. Sarı-kırmızılı yönetim, milli futbolcunun kulübüyle yapacağı son görüşmeyi beklediği ifade edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...