Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 15:04

Galatasaray, Stanciu için teklifini artırdı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim'le sözleşme uzattıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Younes Belhanda'nın yerine 10 numara arayışlarını sürdürüyor. Bir an önce orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Rumen yıldız Nicolae Stanciu'yu gündemine almıştı. Stanciu için Slavia Prag'la görüşmelerini sürdüren Cimbom, yeni bir teklifle Çek kulübünün kapısını çaldı.

Galatasaray, Stanciu için teklifini artırdı! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Nicolae Stanciu,Slavia Prag

Galatasaray, Nicolae Stanciu'nun transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Pazarlığa 4 milyon euro'dan başlayan sarı-kırmızılılar, daha sonra 4.5 milyon euro'ya çıkardığı teklifini son olarak 6 milyon euro'ya yükseltti.

Gelen bilgilere göre; Galatasaray 4.5 milyon Euro'nun üzerine 1.5 milyon euro'luk başarı bonusu teklif etti. 28 yaşındaki Rumen 10 numaranın bonservisi için 7.5 milyon euro isteyen Slavia Prag'ın bu rakama nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

GALATASARAY'A GELMEYE HAZIR

Bu arada transferle ilgili, Rumen gazeteci Emanuel Rosu'nun haberinde, "Galatasaray, Nicolae Stanciu için Slavia Prag'a 6 milyon euro'luk teklifte bulundu. Görüşmeler yolunda" ifadesini kullandı.

Hagi ve Popescu'nun da araya girmesiyle Stanciu'nun Galatasaray formasını giymeye sıcak baktığını belirten Rosu, "Türk takımına katılmakla çok ilgileniyor. Ancak kulübüne Galatasaray'a gitmek için herhangi bir baskı yapmıyor. Ne olacağını zaman gösterecek" diye konuştu.

Karıyeri boyunca 385 maça çıkan Nicolae Stanciu, 78 gol atarken. 76 da asist yaparak toplamda 154 gole direkt etki etti.. Rumen futbolcu geçen sezon Slavia Prag'a 45 maçta 16 gol ve 8 asistlik katkı yaptı. Bu performansıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

BAŞKAN AÇIKLADI: ANLAŞMA YOK

Slavia Prag Başkanı Jaroslav Tvrdik, Galatasaray ile yaptığı Nicolae Stanciu transfer görüşmeleri hakkında açıklama yaptı. Tvrdik, "Oyuncularımız için teklif vermek her kulübün hakkıdır. Ancak, teklifi kabul etmemiz için hem Slavia hem de oyuncu için ilginç bir teklif olmalıdır. Galatasaray Başkanı ile Stanciu transferi için görüştüm ancak bir anlaşma olmadı." dedi. Slavia Prag Başkanı, "Stanciu'yu satın almak isteyen kulüpler, önce bizimle anlaşmak zorundadır." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Çek kulübü 2 yıl daha sözleşmesi olan Stanciu'nin fiyatını 6.5 milyon Euro olarak belirlerken, Cimbom rakamı aşağıya çekmeye çalışmıştı. Galatasaray'ın hedefi, transferi 4 milyon Euro bitirmekti.

Teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine temas kurulan Rumen futbolcu, 28 yaşında ve 1.69 metre boyunda. Geçen sezon Slavia Prag formasıyla çıktığı 45 maçta 16 gol, 8 asist üreten Rumen futbolcu, on numaranın yanı sıra orta sahanın sağında ve merkezde 8 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

NICOLAE STANCIU KİMDİR?

28 yaşındaki Rumen futbolcu Nicolae Stanciu, Çek kulübü Slavia Prag'da forma giyiyor. 10 numara pozisyonunda görev yapan Nicolae Stanciu, kulüpler kariyerinde 78 gol ve 76 asistle oynadı. Rumen futbolcu geçen sezon Slavia Prag ile 45 maçta 16 gol ve 8 asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...