Tgrt Haber
18 May 2022 20:08 - Güncelleme : 18 May 2022 20:21

Galatasaray, Süper Lig'in golcüsüne kanca attı!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak seçime çevrilirken, yeni yönetim belli olmamasına rağmen transfer çalışmaları yavaş da olsa sürüyor. Kadrosuna gelecek sezon forvet takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılıların Antalyaspor'un golcü oyuncusu Haji Wright ile görüşmeye başlayacağı iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Galatasaray, Süper Lig'in golcüsüne kanca attı!
Galatasaray,,Antalyaspor

Galatasaray'da seçim kulisleri hareketlenirken bir yandan da yeni sezon için kadro yapılanma çalışmaları tam gaz sürüyor.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesinden sonra sarı-kırmızılılar seçimlere gitme kararı almıştı. 19 Haziran 2021 tarihinde başkan olarak seçilen Elmas, göreve geldiğinde teknik direktörlük için Fatih Terim ile devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik direktör ile kadro yapılanması kapsamında gençleşmeye giden Galatasaray, Süper Lig'de bir türlü istediği performansı gösteremedi ve sıralamada çok gerilerde kaldı.

Ligdeki kötü gidişatın ardından Fatih Terim ile yolları ayıran Galatasaray yönetimi, tecrübeli çalıştırıcının yerine Domenec Torrent ile anlaşmıştı. İspanyol teknik direktör göreve geldikten sonra devre arasında yapılan takviyelerle de yükseliş yakalanamadı. Kötü gidişatın devam etmesi üzerine Torrent ve ekibi eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

HAJİ WRİGHT HAMLESİ!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas seçimlere kadar transfer yapmayacağını açıklasa da Aslan'da gelecek sezon için kadro çalışmalarının devam ettiği iddia edildi.

Sarı-kırmızılıların Nuri Şahin yönetiminde büyük bir yükseliş yakalayan Fraport TAV Antalyaspor'un hücum oyuncusu Haji Wright ile ilgilendiği belirtildi. Genç teknik direktör ile çıkışa geçen Akdeniz ekibi, hücum hattındaki oyuncularından etkili bir performans almayı başardı. Nuri Şahin'in göreve gelmesinden bu yana çıkış yakalayan ve gollerini atmaya devam eden Haji Wright dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

HAJİ WRİGHT KİMDİR?

Kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde LA Galaxy Academy'de başlayan Haji Wright, NY Cosmos takımına giderek oradan Bundesliga'nın yolunu tutmuştu. Son olarak Danimarka'nın SönderjyskE takımında forma giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu kiralık olarak sezon başında Fraport TAV Antalyaspor'a transfer oldu. ABD'li hücumcunun Danimarka ekibiyle 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haji Wright bu sezon Antalyaspor formasıyla çıktığı 34 maçta 15 gol 2 asistlik performans sergilemiştir.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...