Tgrt Haber

Sezonun son derbisi! Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor (İşte muhtemel 11’ler)

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2023 10:32 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 10:43
Sezonun son derbisi! Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor (İşte muhtemel 11’ler)
galatasaray,fenerbahçe,derbi,muhtemel 11

Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray evinde bugün ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. İki takım arasındaki 114 yıllık rekabette Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında üstünlüğü bulunurken iki takımın muhtemel 11’leri de belli oldu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev derbi bugün. Sezonun son derbi olma özelliğini de taşıyan maçta Galatasaray ligin bitimine iki hafta kala Fenerbahçe’yi evinde ağırlıyor. Nef Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan derbinin hakemi ise Abdülkadir Bitigen. Galatasaray cezalı Zaniolo'nun da dönüşüyle derbiye tam kadro çıkacak. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel'in maç kadrosunda olması beklenmiyor. Öte yandan hazır olmayan Altay Bayındır da maç kadrosunda olmayacak.

FENERBAHÇE ALKIŞLAYACAK MI?

Hafta boyunca konuşulan bir olay da Fenerbahçe’nin şampiyon olan Galatasaray’ı alkışlayıp alkışlamayacağı. Bu durum biraz zor gözükse de maç saatinde netleşecek. Karşılaşmanın sona ermesinin ardından tarihinde 23. Lig şampiyonluğunu elde edecek olan Galatasaray maçtan sonra kurulacak podyumda zaferini kutlayacak.

Sezonun son derbisi! Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor (İşte muhtemel 11’ler)

İKİ TAKIM DA LİGİ BİTİRİYOR…

Sezonun son maçına çıkacak olan iki takım da ligi tamamlamış olacak. Ligde son haftada Galatasaray'ın Atakaş Hatayspor, Fenerbahçe'nin ise Gaziantep FK ile karşılaşması gerekiyordu. İki takımın da 6 Şubat'ta Kahramanmaraşlı merkezli depremler nedeniyle ligde çekilmesiyle Galatasaray ve Fenerbahçe son haftayı maç yapmadan geçirecek ve 3-0 hükmen galibiyet alacak.

GALATASARAY - FENERBAHÇE

MUHTEMEL 11'LER:

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Toreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

FENERBAHÇE: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...