Tgrt Haber

Galatasaray 'yeni Eboue'sini buldu: Dünya devlerinde forma giydi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Temmuz 2022 13:25 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 14:06
Galatasaray 'yeni Eboue'sini buldu: Dünya devlerinde forma giydi
,Galatasaray,Emmanuel Eboue,transfer,Serge Aurier

Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezon öncesi Okan Buruk önderliğinde hazırlıklarını tam gaz sürdüren Galatasaray bir yandan da transferler çalışmalarını sürdürüyor. Sağ bek için Mert Müldür ve Kaan Ayhan için yoğun uğraş veren sarı-kırmızılılar sürpriz bir hamle yaparak bonservisi elinde olan Serge Aurier'e kanca attı. Aurier hem tarz hem de mevki olarak Cimbom'un eski yıldızı Emmanuel Eboue'ye benzetiliyor. İki oyuncu da Fildişi Sahili milli takımında uzun yıllar başarıyla forma giydi.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürerken Cimbom, ilk hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-1 mağlup oldu.

Sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk takımı yeni sezona hazırlarken yönetim de transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yerli sağ bek takviyesini gündemine alan sarı-kırmızılılar, listenin ilk sırasındaki Mert Müldür için Sassuolo'nun yüksek talebi nedeniyle geri adım atmıştı. Aynı şekilde Kaan Ayhan'ın da maliyetine göre yetersiz olacağını ifade ediliyor.

Listedeki diğer isimler olan Onur Bulut ve Bünyamin Balcı'nın şu anda Galatasaray seviyesinde olmadığı düşünülüyor.

SAĞ BEKE AURİER

Kadroda çok büyük bir değişim için kolları sıvayan Galatasaray yönetiminden sürpriz bir hamle geldi. Yönetimin yabancı sağ bek transferi için harekete geçtiği öğrenildi.

Takvim'in haberine göre, Sarı-kırmızılılarda listenin ilk sırasında Serge Aurier yer alıyor... İspanyol kulübüyle sözleşme uzatmayan ve boşa çıkan 29 yaşındaki Aurier'in menajeriyle görüşme yapılacağı öğrenildi.

Tecrübeli yıldızın yıllık 2.5 milyon Euro maaş beklentisi olduğu ve kısa süre içinde pazarlıkların başlayacağı ifade edildi.

Galatasaray 'yeni Eboue'sini buldu: Dünya devlerinde forma giydi

25 MİLYON EURO ÖDENDİ

Son olarak İspanya La Liga'nın güçlü ekiplerinden Villarreal'de forma giyen Fildişili futbolcu 24 maçta görev yaptı ve 2 asistlik performans sergiledi.

Aurier, kariyerinde önemli takımlarda forma giydi. Yıldız futbolcu Lens, Toulouse, PSG ve Tottenham Hotspur formalarını giydi.

2017 yılında 25 milyon Euro karşılığında PSG'den Tottenham'a transfer olan Serge Aurier zaman zaman özel hayatındaki sorunlarla gündeme gelmişti.

YENİ EBOUE OLABİLİR!

Serge Aurier, Galatasaray'ın bir süredir yaşadığı sağ bek sıkıntısına çözüm olabilecek bir isim olarak gösteriliyor. Fildişili futbolcunun, sarı-kırmızılıların unutulmaz sağ beki olan vatandaşı Emmanuel Eboue gibi bir etki yaratabileceği belirtiliyor.

Aurier hem tarz hem de mevki olarak Cimbom'un eski yıldızı Emmanuel Eboue'ye benzetiliyor. İki oyuncu da Fildişi Sahili milli takımında uzun yıllar başarıyla forma giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...