Tgrt Haber
28 Aralık 2021 18:50

Galatasaray'a bir Mısırlı daha! Hamdi Fathi...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılar ara transfer sezonunda kadrosuna yapacağı takviyeler için çalışmalarına hız verirken, gündemine yeniden Hamdi Fathi'yi aldı. Mısır basınında yer alan habere göre Galatasaray, Hamdi Fathi için girişimlere başladı.

Galatasaray'a bir Mısırlı daha! Hamdi Fathi...
​Galatasaray,Hamdi Fathi

Galatasaray'ın ara transfer sezonunda orta sahaya en az bir transfer yapmasına kesin gözüyle bakılırken, gündemine yeni bir ismi aldığı iddia edildi. Mısır basınında yer alan iddialara göre, daha önce Aliou Dieng için girişimlerde bulunan Galatasaray'ın, Al Ahly'in 8 milyon euro bonservis talebinde bulunmasının ardından bu transferi rafa kaldırdığı aktarıldı.

ROTA: HAMDİ FATHİ

Aliou Dieng isminden vazgeçen Galatasaray'ın, bu kez rotasını bir başka isme çevirdiği ve bu ismin Hamdi Fathi olduğu kaydedildi. Hamdi Fathi için haberde övgü dolu sözler kullanılırken, takımının şu anda dinamosu olduğu ve teknik direktör Pitso Mosimane'nin vazgeçilmezleri arasında yer aldığı ifade edildi.

AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYOR

Bununla beraber Hamdi Fathi'nin, kariyerine Avrupa'da devam etmeye sıcak baktığı ve bu sebeple Galatasaray'a transferini istediği aktarıldı. Şu anda topun Al Ahly yönetiminde olduğu da detaylarda yer aldı. Ön libero mevkiinde forma giyen Hamdi Fathi bu sezon toplamda 9 gol 2 asistle oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...