Tgrt Haber

Galatasaray'a iyi haber: İki yıldız takımla çalışmalara başladı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Kasım 2022 20:15 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 20:42
Galatasaray'a iyi haber: İki yıldız takımla çalışmalara başladı
Galatasaray,Beşiktaş,Spor Toto Süper Lig

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi hazırlıkları sürdü. Cimbom'da sakatlıkları bulunan Yusuf Demir ve Kazımcan Karataş, tedavilerinin ardından antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman dinamik ısınma ve koşuyla başladı.

Ardından 3 grup halinde 5'e 2 pas çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, antrenmanı teknik direktörü Okan Buruk yönetimindeki taktik çalışmayla tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Yusuf Demir ve Kazımcan Karataş, tedavilerinin ardından antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. İki futbolcu daha sonra kendileri için hazırlanan özel program dahilinde kondisyonerler eşliğinde özel bir çalışma yaptı.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...