Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 14:33

Galatasaray'a Perulu orta saha! Wilder Cartagena... Son dakika transfer haberleri

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın bonservisi elinde olan Wilder Cartagena ile anlaştığı ve oyuncunun imza atmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Galatasaray'a Perulu orta saha! Wilder Cartagena... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Wilder Cartagena

21 Temmuz'da PSV ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi transferde gaza basan Galatasaray için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Peru basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın bonservisi elinde olan Wilder Cartagena ile anlaştığı ve oyuncunun sarı-kırmızılı takıma imza atmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Yabancı kaynaklardan edinilen bilgiye göre, oyuncunun Galatasaray'dan aldığı teklif sonrası Arjantin kulübü Rosario Central'e transferinin suya düştüğü belirtilirken, Galatasaray'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için sunduğu teklifin bir hayli cazip olduğu belirtildi.

Bonservisi elinde olan Cartagena son olarak Arjantin'in Godoy Cruz takımında forma giymişti. 1,80 boyundaki Perulu orta saha oyuncusu 10 kez de ülkesinin milli takımında görev yaptı. Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Perulu Cartagena'nın güncel piyasa değeri ise 1 milyon 200 bin euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...