Tgrt Haber
03 Kasım 2021 20:19

Galatasaray'a Rumen forvet: Dennis Man! Ioan Becali duyurdu...

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için önemli bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli menajer Ion Becali, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in, Dennis Man transferi için kendisiyle konuştuğunu ve ne olursa olsun 23 yaşındaki Rumen oyuncunun kadroya katılmasını istediğini ifade etti.

Galatasaray'a Rumen forvet: Dennis Man! Ioan Becali duyurdu...
Galatasaray,Fatih Terim,Emanuel Roşu,Dennis Man,Parma,Ioan Becali

Ocak ayı transfer dönemi için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray, sağ kanada takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in istediği isim ortaya çıktı.

Transfer haberleriyle ünlü Rumen gazeteci Emanuel Roşu, sarı-kırmızılıların ilgilendiği ismi sosyal medya hesabından açıkladı. Roşu attığı tweette menajer Ioan Becali'nin, "Fatih Terim, Parma'da forma giyen 23 yaşındaki forvet Dennis Man'i Galatasaray'a getirmek için elimden ne geliyorsa yapmamı söyledi. Terim, Parma'nın bulunduğu konumla ilgilenmiyor sadece oyuncuyu istiyor" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'a Rumen forvet: Dennis Man! Ioan Becali duyurdu...

DENNIS MAN KİMDİR?

26 Ağustos 1998 tarihinde Romanya'da dünyaya gelen Dennis Man, kariyerine Vladimirescu altyapısında başladı. 2016'da FSCB'ye transfer olan 23 yaşındaki genç kanat, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Parma'nın yolunu tuttu. Man, bu sezon 7 karşılaşmada 2 gol kaydetti. Takımında pek fazla forma şansı bulamayan Rumen oyuncu, ayrılık kararına sıcak bakıyor. 2025 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncu forvet ve sağ kanatta görev yapıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...