Tgrt Haber

Galatasaray'a Sacha Boey piyangosu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
12 Temmuz 2022 09:56 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 11:23
Galatasaray'a Sacha Boey piyangosu
Sacha Boey,Galatasaray,transfer

Galatasaray transfer haberi: Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da, kadroda düşünülmeyen Kamerun asıllı sağ bek Sacha Boey'e sürpriz bir teklif geldi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda mutlak şampiyon olarak taraftarının yüzünü güldürmek isteyen Galatasaray'da hazırlıkların yanında transfer çalılmaları da tam gaz sürüyor.

Sarı-kırmızılı ekip sezon öncesi kampını, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Avusturya'da gerçekleştiriyor. Aslan'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Takıma katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncular da merak konusu...

BOEY'E TEKLİF VAR

Geçen sezon devre arasında transfer edilen ancak beklentileri karşılayamadığı için bu sezon kadroda düşünülmeyen Sacha Boey'e teklif geldi.

Okan Buruk tarafından Avusturya kampına götürülmeyen 21 yaşındaki Kamerunlu stopere bir Fransız ekibinden 1.5 milyon Euro'luk bir teklif geldiği öğrenildi. Ancak sarı-kırmızılı yönetimin bu rakamı 2 milyon Euro'nun üzerine çıkarmak istediği belirtildi.

SACHA BOEY KİMDİR?

Sacha Boey, 13 Eylül 200 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine Rennes altyapısında başladı. 2019'da Rennes'de A takıma yükseldi ardından 2020 yılında Dijon'a kiralandı.

Galatasaray'a 2021 yazında 1.15 milyon Euro karşılığında transfer olarak 2025'e kadar sözleşme imzaladı.

Galatasaray formasıyla toplamda çıktığı 19 karşılaşmada 1 gol attı. 1.78 cm boyundaki Sacha Boey'in güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro civarında...

21 yaşındaki genç sağ bek, A milli takım tercihini Kamerun'dan yana kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...