Tgrt Haber
23 Eylül 2022 15:41 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 16:35

Galatasaray'da 2 futbolcunun maaşına zam! Okan Buruk istedi, yönetim onay verdi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon iddialı kadrosuyla zirveye oynayan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Galatasaray'da ilk 11'in değişilmez 2 isminin yüzünü güldürecek hamle geldi. Yönetim, 2 futbolcunun maaşına iyileştirme yapma kararı aldı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'da 2 futbolcunun maaşına zam! Okan Buruk istedi, yönetim onay verdi
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu,Sacha Boey

Bu sezon ligde şampiyonluk hedefi için dünyaca ünlü isimleri kadrosuna katan Galatasaray yönetimi, takım içinde oluşabilecek huzursuzlukları da ortadan kaldırmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda Yunus Akgün'den sonra 2 futbolcunun daha maaşına iyileştirme yapma kararı alındı.

Sarı kırmızılılarda sezon başı hazırlık kampına götürülmeyen ancak Le Dubois'nın sakatlığından sonra kaptığı formayı başarıyla terletenSacha Boey'in maaşına zam yapılacak. Sergilediği performansla büyük beğeni toplayan ve Buruk'un sağ bekteki vazgeçilmezi haline gelen Boey'nin maaşı 1 milyon Euro'ya yükseltilecek. Fransız futbolcu daha önce senelik 480 bin Euro kazanıyordu.

KEREM'İN MAAŞI 2 KATINA ÇIKIYOR

Galatasaray'da maaşına zam yapılacak ikinci isim ise Kerem Aktürkoğlu oldu. Geçen sezonki performansıyla takımın en iyisi olarak göze çarpan ancak bu sezon isteksiz ve mutsuz görüntüsüyle dikkat çeken genç futbolcu, Kasımpaşa maçında attığı 2 kritik golle galibiyetin baş mimarı olarak yeniden taraftarın gönlünü kazanmıştı.

Yönetim, son haftalarda form grafiği yükselten Aktürkoğlu'nun maaşına 2 kat zam yapma kararı aldı. 8 milyon TL kazanan milli oyuncunun maaşı 16 milyon TL'ye yükseltilecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...