Tgrt Haber
15 May 2022 21:09 - Güncelleme : 15 May 2022 22:53

Galatasaray'da beklenen oldu: Dursun Özbek başkan adayı!

Son dakika spor haberi: Galatasaray'da 4-11 Haziran tarihinde yapılacak olan seçim için Dursun Özbek başkan adayı oldu.

Galatasaray'da beklenen oldu: Dursun Özbek başkan adayı!

Galatasaray'da 4-11 Haziran tarihinde yapılacak olan seçim için Dursun Özbek başkan adayı oldu. Stüdyoda Futbol Ekstra yorumcuları Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in Youtube kanalı 'Spor Gecesi Digital'de verdiği son dakika haberine göre; Dursun Özbek aday olmaya karar verdi.

ÇATI ADAY: DURSUN ÖZBEK

Haluk Yürekli programda, "Metin Öztürk'ün çekildiği bilgisi bana ulaştı. Metin Öztürk'ün başkan adaylığından çekilerek Dursun Özbek'in listesine yönetici olarak girme ihtimalinin masada olduğu yönünde... Ayrıca Erden Timur'un Dursun Özbek'in listesinde olacağı belirtiliyor. Bir iddia daha Eşref Hamamcıoğlu'nun çekilme ihtimalinin olduğu ve çatı aday olarak Dursun Özbek'in olacağı ifade ediliyor. Ek olarak Ali Yüce'nin de listede olacağı belirtiliyor. Bu iddialar teyit edilmiş bilgiler değil. Ulaşamadım ancak bu iddialar çok güçlü iddialar. Dursun Özbek'in otelinde Erden Timur, Ahmet Yüce ve Cemal Özgörkey toplantıdalar." ifadelerini kullandı.

METİN ÖZTÜRK: SOHBET ETTİK

Başkan adayı Metin Öztürk, iddialar üzerine, "Bugün akşam üzeri 36. Başkanımız Dursun Özbek’in daveti üzerine kahve içtik. Bundan önce olduğu gibi finansal sorunlar ve çözüm önerileri üzerine 30 dakika sohbet ettik. Durum bundan ibarettir." açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...