Tgrt Haber
05 Nisan 2022 20:36 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 20:45

Galatasaray'da bir dönem sona erdi: Sezon sonu ayrılacak...

Galatasaray olağanüstü seçimli genel kurula doğru giderken takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili belirsizlik de sürüyor. Cezayir basınında yer alan habere göre; sarı-kırmızılı takımda bir dönem sona eriyor. Aslan'ın yıldız oyuncusu Sofiane Feghouli sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Galatasaray'da bir dönem sona erdi: Sezon sonu ayrılacak...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, yeni başkanını seçmek için gün sayıyor. Sarı-kırmızılılarda yeni yönetim ve teknik heyet kadar, gelecek ve gidecek oyuncular konusunda da büyük bir belirsizlik yaşanıyor.

Milli takımda sakatlanmasının ardından Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmayı kaçıran ve Fenerbahçe ile oynanacak derbide de forma giyemeyeceği açıklanan Feghouli ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Cezayir basını, sarı-kırmızılıların Feghouli ile sözleşme uzatmak istemediğini manşetine taşırken Soso'nun Galatasaray serüveninin 5 yıl sonra sona ereceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...